Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: joy zipper Songtekst: god

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: joy zipper - god ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van god? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van joy zipper! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van joy zipper en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals god .

Origineel

The time is over The day is gone now I spent the day with her To spend an hour with god My dream is over And now I'm sleeping I heard there was no god But I just spent the day with him Oh, with him Oh Oh oh They're not spinless And grass is greener I walked the moon with her To spend an hour with god I heard there was no god But I just spent the day with him Oh, with him Oh oh (Oh oh oh)

 

Vertaling

De tijd is voorbij De dag is nu voorbij Ik heb de dag met haar doorgebracht Om een uur met God door te brengen Mijn droom is voorbij En nu slaap ik Ik hoorde dat er geen god was Maar ik heb net de dag met hem doorgebracht Oh, met hem Oh Oh oh Ze zijn niet spinloos En gras is groener Ik liep de maan met haar Om een uur met God door te brengen Ik hoorde dat er geen god was Maar ik heb net de dag met hem doorgebracht Oh, met hem Oh oh (Oh oh oh)