Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jp video Songtekst: martha my dear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jp video - martha my dear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van martha my dear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jp video! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jp video en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals martha my dear .

Origineel

Martha, my dear Though I spend my days in conversation, please Remember me Martha, my love Don't forget me Martha, my dear Hold your head up, you silly girl Look what you've done When you find yourself in the thick of it Help yourself to a bit of what is all around you Silly girl Take a good look around you Take a good look you're bound to see That you and me were meant to be With each other Silly girl Hold you're hand out, you silly girl See what you've done When you find yourself in the thick of it Help yourself to a bit of what is all around you Silly girl Martha, my dear You have always been my inspiration Please, be good to me Martha, my love Don't forget me Martha, my dear.

 

Vertaling

Martha, mijn liefste Al breng ik mijn dagen door met praten, alsjeblieft herinner mij Martha, mijn liefste Vergeet mij niet Martha, mijn liefste Hou je hoofd omhoog, jij domme meid Kijk wat je gedaan hebt Wanneer je je in het heetst van de strijd bevindt Help jezelf aan een beetje van wat overal om je heen is Gekke meid. Kijk maar eens goed om je heen Kijk goed en je zult zien Dat jij en ik voor elkaar bestemd zijn Met elkaar Domme meid Steek je hand uit, jij domme meid Kijk wat je gedaan hebt Wanneer je je in het heetst van de strijd bevindt Help jezelf aan een beetje van wat overal om je heen is Domme meid. Martha, mijn liefste Je bent altijd mijn inspiratie geweest Alsjeblieft, wees goed voor mij Martha, mijn liefste Vergeet mij niet Martha, mijn liefste.