Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: js Songtekst: love angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: js - love angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van js! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van js en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love angel .

Origineel

I wanna be your love angel, love angel Sit here on the sofa boy Put your drink on this coaster boy And just sit back and relax your mind 'Cause you're bound to have a good time 'Cause you been working hard all day And now it's time to get away Turn your phone and two-ways off I'll be the only one you need to call I can't wait to give you all this lovin' 'Cause baby, you deserve it You give me back the real kissin' and huggin' Boy, tonight I'll be your [Chorus] Love angel, a touch of heaven from me Love angel, my love is all you need Love angel, you can depend on me Love angel, I'm gonna be your love angel First we'll get into the showers boy And make love for hours boy Tonight you're gonna be all mine Make the greatest love of all time And you won't get enough of my heaven's touch I can't wait to give you all this lovin' 'Cause baby, you deserve it You give me back the real kissin' and huggin' Boy, tonight I'll be your [Chorus] Can you imagine boy You and me going above the sky Physical attraction follow me I'm gonna be your guide Chain reaction Once we start boy, we can't stop You and me climaxin' We'll be taking this love to the top [Chorus] Yeah JS, said somebody's, who, callin' me Hello ladies from around the way I thought I heard somebody call my name I'm here to take you out this pourin' rain And cuddle you just like a small cafe Soothe your body and put your mind at rest You don't believe, then as JS From the sofa to the bed to the floor I'm 'bout to take you straight through heaven's door [Chorus] However you want me to touch you boy However you want me to feel you boy However you want me to kiss you boy I'll do it

 

Vertaling

Ik wil je liefdesengel zijn, liefdesengel Ga hier op de bank zitten jongen Zet je drankje op deze onderzetter jongen En leun achterover en ontspan je geest Want je zult het vast naar je zin hebben Want je hebt de hele dag hard gewerkt En nu is het tijd om weg te gaan Zet je telefoon en twee-wegs uit Ik zal de enige zijn die je hoeft te bellen Ik kan niet wachten om je al die liefde te geven 'Cause baby, you deserve it You give me back the real kissin' and huggin' Boy, tonight I'll be your [refrein] Liefdesengel, een vleugje hemel van mij Liefdesengel, mijn liefde is alles wat je nodig hebt Liefdesengel, je kunt op me rekenen Liefdesengel, ik zal je liefdesengel zijn Eerst gaan we douchen jongen En vrijen urenlang jongen Vanavond ben je helemaal van mij De grootste liefde aller tijden bedrijven En je zult niet genoeg krijgen van mijn hemelse aanraking Ik kan niet wachten om je al deze liefde te geven 'Cause baby, you deserve it You give me back the real kissin' and huggin' Boy, tonight I'll be your [Chorus] Can you imagine boy You and me going above the sky Fysieke aantrekkingskracht volg mij Ik zal jouw gids zijn Chain reaction Als we eenmaal beginnen jongen, kunnen we niet meer stoppen You and me climaxin' We nemen deze liefde mee naar de top [Chorus] Yeah JS, said somebody's, who, callin' me Hallo dames van om de hoek Ik dacht dat ik iemand mijn naam hoorde roepen I'm here to take you out this pourin' rain And cuddle you just like a small cafe Je lichaam te kalmeren en je geest tot rust te brengen Je gelooft het niet, dan als JS Van de bank naar het bed naar de vloer Ik sta op het punt om je mee te nemen recht door de hemel deur [Chorus] Hoe je ook wil dat ik je aanraak jongen Hoe je ook wilt dat ik je voel jongen Hoe je ook wilt dat ik je kus jongen ik zal het doen