Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judas priest Songtekst: angel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judas priest - angel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judas priest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judas priest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel .

Origineel

Angel Put sad wings around me now Protect me from this world of sin So that we can rise again Oh angel We can find our way somehow Escaping from the world we're in To a place where we began And I know we'll find A better place and piece of mind Just tell me that it's all you want For you and me Angel won't you set me free Angel Remember how we chased the sun Then reaching for the stars at night As our lives had just begun When I close my eyes I hear your velvet wings and cry I'm waiting here with open arms Oh can't you see Angel shine your light on me Angel we'll meet once more I'll pray When all my sins are washed away Hold me inside your wings and stay Angel take me far away Put your sad wings around me now Angel take me far away Put sad wings around me now So that we can rise again Put sad wings around me now Angel take me far away Put sad wings around me now So that we can rise again

 

Vertaling

Engel Sla trieste vleugels nu om me heen Bescherm me tegen deze wereld van zonde Zodat we weer kunnen opstaan Oh engel We kunnen onze weg op een of andere manier vinden Ontsnappen uit de wereld waar we in zijn Naar een plaats waar we begonnen zijn En ik weet dat we zullen vinden Een betere plaats en gemoedsrust zullen vinden Zeg me gewoon dat dat alles is wat je wilt Voor jou en mij Engel, wil je me niet bevrijden Angel Herinner je hoe we de zon achterna liepen Dan reikend naar de sterren 's nachts Toen ons leven net was begonnen Wanneer ik mijn ogen sluit Hoor ik je fluwelen vleugels en schreeuw Ik wacht hier met open armen Oh kan je het niet zien Engel schijn je licht op mij Engel, we zullen elkaar nog één keer ontmoeten, ik bid. Als al mijn zonden zijn weggespoeld Hou me binnen je vleugels en blijf Engel neem me ver weg Sla je droevige vleugels nu om me heen Engel neem me ver weg Sla droevige vleugels nu om me heen Zodat we weer kunnen opstaan Sla droevige vleugels nu om me heen Engel, neem me ver weg Sla droevige vleugels nu om me heen Zodat we weer kunnen opstaan