Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judas priest Songtekst: better by you better than me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judas priest - better by you better than me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better by you better than me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judas priest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judas priest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better by you better than me .

Origineel

[Verse 1] You could find a way to ease my passion You listen to the blood flow in my veins You hear the teaching of the wind Tell her why I'm alive within I can't find the words, my mind is dead It's better by you, better than me [Verse 2] Guess you'll have to tell her how I tried To speak up thoughts I've held so long inside Tell her now I got to go Out in the streets and down the shore Tell her the world's not much living for It's better by you, better than me [Chorus] Everybody, everybody knows Everybody, everybody knows Better by you, better than me [Bridge] You can tell what I want it to be You can say what I only can see It's better by you, better than me [Verse 3] Guess I'll have to change my way of living Don't want to really know the way I feel Guess I'll learn to fight and kill Tell her not to wait until They find my blood upon her windowsill It's better by you, better than me [Chorus] Everybody, everybody knows Everybody, everybody knows Better by you, better than me [Outro] You can say what I only can see You can tell what I want it to be It's better by you, better than me Better by you, better than me You can tell what I want it to be You can say what all they can see Better by you, better than me

 

Vertaling

[Verse 1] You could find a way to ease my passion Je luistert naar het bloed dat door mijn aderen stroomt Je hoort het onderwijs van de wind Vertel haar waarom ik van binnen leef Ik kan de woorden niet vinden, mijn geest is dood Het is beter door jou, beter dan door mij [Verse 2] Ik denk dat je haar moet vertellen hoe ik geprobeerd heb To speak up thoughts I've held so long inside Zeg haar dat ik nu moet gaan Out in the streets and down the shore Zeg haar dat de wereld niet veel waard is om voor te leven Het is beter door jou, beter dan mij [Chorus] Iedereen, iedereen weet het Iedereen, iedereen weet het Beter door jou, beter dan mij [Brug] Je kunt zeggen wat ik wil dat het is Je kunt zeggen wat ik alleen kan zien Het is beter door jou, beter dan door mij [Verse 3] Guess I'll have to change my way of living Don't want to really know the way I feel Guess I'll learn to fight and kill Zeg haar niet te wachten tot Ze mijn bloed op haar vensterbank vinden Het is beter door jou, beter dan mij [Chorus] Iedereen, iedereen weet het Iedereen, iedereen weet het Beter door jou, beter dan mij [Outro] Jij kan zeggen wat ik alleen kan zien Jij kan zeggen wat ik wil dat het is It's better by you, better than me Beter door jou, beter dan mij Je kan zeggen wat ik wil dat het is Je kunt zeggen wat alleen zij kunnen zien Beter door jou, beter dan mij