Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judas priest Songtekst: devil's child

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judas priest - devil's child ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van devil's child? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judas priest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judas priest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals devil's child .

Origineel

Hypnotize me Mesmerize me Feel my willpower slip Light my fire With cold desire Losing all my grip Eat my diamonds Drinking all my gin Feast your eyes on A whole lotta sin Oh no you're so damned wicked You got me by the throat Oh no gotcha claws stuck in me You never let me go I believe you're the devil I believe you're the devil's child Took my dreams And now it's seems you're nothing but a liar Smash and grab at all I had Build my funeral pyre Stop pretendin' Got me growin' old Your tormentin's Fit to snap my soul Oh no you're so damned wicked You got me by the throat Oh no gotcha claws stuck in me You never let me go I believe you're the devil I believe you're the devil's child You took my heart And left it blown to smithereens I gave my body as a slave You cut my flesh And drank my blood that poured in streams I'm left here broken and ashamed Goin' under Hear the thunder Death defying grace Your condition breeds ammunition Shoots me in the face Vicious talkin' Stabs me like a knife Scratched and bruised, so abused I'm a human sacrifice Oh no you're so damned wicked You got me by the throat Oh no gotcha claws stuck in me You never let me go I believe you're the devil I believe you're the devil's child

 

Vertaling

Hypnotiseer mij Mij betoveren Voel mijn wilskracht afnemen Steek mijn vuur aan Met koud verlangen Verlies ik al mijn grip Mijn diamanten opeten Drink al mijn gin Feest je ogen op A whole lotta sin Oh nee, je bent zo verdomd slecht You got me by the throat Oh nee, je hebt je klauwen in me gestoken Je laat me nooit meer gaan Ik geloof dat je de duivel bent Ik geloof dat je het kind van de duivel bent Nam mijn dromen En nu lijkt het erop dat je alleen maar een leugenaar bent Alles wat ik had, heb ik gegrepen Bouw mijn begrafenis brandstapel Stop met doen alsof Maak me oud Your tormentin's om mijn ziel te breken Oh nee je bent zo verdomd slecht You got me by the throat Oh nee, je hebt je klauwen in me gestoken Je laat me nooit meer gaan Ik geloof dat je de duivel bent Ik geloof dat je het kind van de duivel bent Je nam mijn hart En liet het achter in gruzelementen Ik gaf mijn lichaam als slaaf Je sneed mijn vlees En dronk mijn bloed dat in stromen vloeide Ik ben hier gebroken en beschaamd achtergelaten Ik ga ten onder Hoor de donder Dood tartende genade Jouw toestand kweekt munitie Schiet me in het gezicht Vicious talkin' Steekt me als een mes Gekrabd en gekneusd, zo misbruikt Ik ben een menselijk offer Oh nee je bent zo verdomd slecht You got me by the throat Oh nee, je hebt je klauwen in me gestoken You never let me go I believe you're the devil Ik geloof dat je het kind van de duivel bent