Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judas priest Songtekst: running wild

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judas priest - running wild ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running wild? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judas priest! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judas priest en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running wild .

Origineel

I move as fast as I can I like to get around I'm crazy like a madman My feet don't touch the ground I move amongst the night life And they just step aside 'Cause when they see me coming They know I'm running wild Dead or alive there's nothing That bothers me at all I take on all comers They back off or they fall They raise their hands to stop me I laugh and I defy 'Cause what's the point in living Unless you're living wild No chains can hold me down I always break away I never hear society Tell me what to do or say I taste the life that pleases me And raise a storm for all the world to see I never stumble, never fall Never stop for rest I rebel but I walk tall And I demand respect I move amongst the nightlife And they just step aside 'Cause when they see me coming They know I'm running wild I'm running wild I'm running wild Get outta my way I'm running wild I'm running wild You better believe it

 

Vertaling

Ik beweeg zo snel als ik kan Ik hou ervan om rond te gaan Ik ben gek als een bezetene Mijn voeten raken de grond niet Ik beweeg me tussen het nachtleven En zij stappen gewoon opzij 'Cause when they see me coming Ze weten dat ik wild ben Dood of levend, er is niets dat me stoort Ik pak iedereen aan die komt Ze trekken zich terug of ze vallen Ze heffen hun hand om me te stoppen ik lach en ik trotseer Want wat is het nut van leven Tenzij je wild leeft Geen ketenen kunnen me tegenhouden I always break away I never hear society me vertellen wat ik moet doen of zeggen Ik proef het leven dat me bevalt En stook een storm op die de hele wereld kan zien Ik struikel nooit, val nooit Nooit stoppen voor rust Ik rebelleer maar ik loop hoog En ik eis respect Ik beweeg me tussen het nachtleven En zij stappen gewoon opzij 'Cause when they see me coming Ze weten dat ik wild ben I'm running wild I'm running wild Ga uit mijn weg I'm running wild I'm running wild Je kunt het maar beter geloven