Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jude cole Songtekst: somewhere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jude cole - somewhere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somewhere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jude cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jude cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somewhere .

Origineel

Making it real, making it whole Somewhere you and I know We're making believe it's in our control I want to reach up when the dark night comes I want to take you far from here to somewhere we belong Somewhere there's a rainbow Shining along the rivers of old Someday I'll be me and you won't have to hide the colors you hold I know it's just like you to say it's okay I know you know we'll be together someday We'll shine on Somewhere I'll have you Right where I need you I don't care what they say 'cause you know they don't know Just how crazy we are anyway I want to reach out when the dark night comes I want to take you far from here to somewhere you'll see Someday we'll belong

 

Vertaling

Het echt maken, het heel maken Ergens waar jij en ik weten We doen geloven dat het in onze macht is Ik wil omhoog reiken als de donkere nacht komt Ik wil je ver van hier meenemen naar een plek waar we thuishoren Ergens waar een regenboog is Shining along the rivers of old Op een dag zal ik mezelf zijn en hoef je de kleuren die je bezit niet te verbergen Ik weet dat het net iets voor jou is om te zeggen dat het goed is. Ik weet dat je weet dat we op een dag samen zullen zijn We'll shine on Ergens waar ik je zal hebben precies waar ik je nodig heb Het kan me niet schelen wat ze zeggen 'cause you know they don't know Just how crazy we are anyway Ik wil je de hand reiken als de donkere nacht komt Ik wil je ver van hier naar ergens brengen waar je zult zien Someday we'll belong