Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judy Songtekst: amazing grace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judy - amazing grace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amazing grace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amazing grace .

Origineel

Amazing grace, how sweet the sound That saved a wretch like me I once was lost, but now I'm found Was blind, but now I see 'Twas grace that taught my heart to fear And grace that fear relieved How precious did that grace appear The hour I first believed. Through many dangers, toils, and snares I have already come 'Tis grace has brought me safe thus far And grace will lead me home. How sweet the name of Jesus sounds In a believer's ear It soothes his sorrows, heals his wounds And drives away his fear. Must Jesus bear the cross alone And all the world go free No, there's a cross for everyone And there's a cross for me. When we've been here ten thousand years Bright shining as the sun, We've no less days to sing God's praise Than when we first begun.

 

Vertaling

Verbazingwekkende genade, hoe zoet het geluid Dat redde een stakker als ik Ik was eens verloren, maar nu ben ik gevonden Was blind, maar nu zie ik Het was genade die mijn hart leerde te vrezen En genade die de angst verlichtte Hoe kostbaar was die genade Het uur dat ik voor het eerst geloofde. Door vele gevaren, kronkels en strikken ben ik al gekomen. Genade heeft me tot nu toe veilig gebracht. En genade zal mij naar huis leiden. Hoe zoet klinkt de naam van Jezus in het oor van een gelovige Het verzacht zijn verdriet, geneest zijn wonden en verdrijft zijn angst. Moet Jezus het kruis alleen dragen En de hele wereld vrijuit gaan Nee, er is een kruis voor iedereen En er is een kruis voor mij. Als we hier tienduizend jaar zijn geweest Helder schijnend als de zon, hebben we niet minder dagen om Gods lof te zingen Dan toen we voor het eerst begonnen.