Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judy collins Songtekst: angel, spread your wings

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judy collins - angel, spread your wings ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel, spread your wings? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judy collins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judy collins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel, spread your wings .

Origineel

Prisoners of the heart in search of love and peace Hung in desperation, longing for release I'm just a traveler, angel, you're my ride Take me past the place I've passed the last time that I died Angel spread your wings, I want to fly away with you Take me in your arms, I know you're dying to Fly away forever, fly away forever, fly away forever Angel spread your wings Angel comes into my room, it's dark and so is she Wants to know if she can take me soaring out to sea Lying in her darkness like a child awaiting birth Angel comes and takes me for everything I'm worth Angel spread your wings, I want to fly away with you Take me in your arms, I know you're dying to Fly away forever, fly away forever, fly away forever Angel spread your wings Angel spread your wings, I want to fly away with you Spread your wings and take me Spread your wings and make me I know, I know, I know, I know you're dying to Fly away forever, fly away forever, fly away forever Angel spread your wings Angel spread your wings, I want to fly away with you Angel spread your wings, I want to fly away with you Angel spread your wings, angel spread your wings

 

Vertaling

Gevangenen van het hart op zoek naar liefde en vrede Opgehangen in wanhoop, verlangend naar bevrijding Ik ben slechts een reiziger, engel, jij bent mijn rit Breng me langs de plek waar ik de laatste keer dat ik stierf voorbij kwam Engel sla je vleugels uit, ik wil met je wegvliegen Neem me in je armen, ik weet dat je er naar verlangt Vlieg weg voor altijd, vlieg weg voor altijd, vlieg weg voor altijd Engel sla je vleugels uit Engel komt in mijn kamer, het is donker en zij ook Wil weten of ze me mee kan nemen naar de zee Liggend in haar duisternis als een kind wachtend op de geboorte Engel komt en neemt me voor alles wat ik waard ben Engel sla je vleugels uit, ik wil met je wegvliegen Neem me in je armen, ik weet dat je er naar verlangt Voor altijd wegvliegen, voor altijd wegvliegen, voor altijd wegvliegen Engel sla je vleugels uit Engel sla je vleugels uit, ik wil met je wegvliegen Spreid je vleugels en neem mij Spreid je vleugels en maak me Ik weet, ik weet, ik weet, ik weet dat je sterft om Vlieg voor altijd weg, vlieg voor altijd weg, vlieg voor altijd weg Engel sla je vleugels uit Engel sla je vleugels uit, ik wil met je wegvliegen Engel sla je vleugels uit, ik wil met je wegvliegen Engel sla je vleugels uit, engel sla je vleugels uit