Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judy garland Songtekst: how long has this been going on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judy garland - how long has this been going on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how long has this been going on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judy garland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judy garland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how long has this been going on .

Origineel

How Long Has This Been Going On? I could cry salty tears; Where have I been all these years? Listen you, tell me do: How long has this been going on? There were chills up my spine And some thrills I can't define Little one, tell me now: How long has this been going on? Dear, when in your arms I creep That divine rendez-vous Don't wake me, if I'm asleep Let me dream that it's true! Kiss me once, then once more What a dunce I was before What a break! For Heaven's sake! How long has this been going on? Oh, I wish that I could melt; Into Heaven I'm hurled! I know how Columbus felt Finding another world Kiss me once, then once more What a dunce I was before What a break! For Heaven's sake! How long has this been going on? How long ... has this been going ... on?

 

Vertaling

Hoe lang is dit al aan de gang? Ik kan wel zoute tranen huilen; Waar ben ik al die jaren geweest? Luister jij, zeg het me: Hoe lang is dit al aan de gang? Er liepen rillingen over mijn rug And some thrills I can't define Kleintje, vertel me nu: Hoe lang is dit al aan de gang? Lieverd, toen ik in je armen kroop That divine rendez-vous Maak me niet wakker, als ik slaap Laat me dromen dat het waar is! Kus me één keer, en dan nog een keer Wat een domkop was ik eerder Wat een breuk! In hemelsnaam! Hoe lang is dit al aan de gang? Oh, ik wou dat ik kon smelten; In de hemel ben ik geslingerd! Ik weet hoe Columbus zich voelde Toen hij een andere wereld vond Kus me een keer, en dan nog een keer Wat een domkop was ik eerder Wat een breuk! In hemelsnaam! Hoe lang is dit al aan de gang? Hoe lang... is dit... al aan de gang?