Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judy garland Songtekst: i am loved

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judy garland - i am loved ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am loved? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judy garland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judy garland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am loved .

Origineel

I am loved, I am loved by the one I love in every way I am loved, absolutely loved What a wonderful thing to be able to say I'm adored, I'm adored by the one who first led my heart astray I'm adored, absolutely adored What a wonderful thing to be able to say So ring out the bells, and let the trumpets blow And beat on the drums, for now I know, I know I am loved, I am loved What a wonderful thing, what a glorious thing What a beautiful thing, to be able to say So ring out the bells, and let the trumpets blow And beat on the drums, for now I know, I know I am loved, I am loved What a wonderful thing, what a glorious thing What a beautiful thing, what a marvelous thing What if happy to sing, what a crazy thing What a lovely thing, what a precious thing To be able to say

 

Vertaling

Ik ben geliefd, ik ben geliefd door degene die ik liefheb op elke manier Ik ben geliefd, absoluut geliefd Wat heerlijk om te kunnen zeggen Ik ben aanbeden, ik ben aanbeden door degene die eerst mijn hart op een dwaalspoor bracht Ik ben aanbeden, absoluut aanbeden Wat heerlijk om te kunnen zeggen Dus luid de klokken, en laat de trompetten blazen En sla op de trommels, want nu weet ik, weet ik Ik ben geliefd, ik ben geliefd Wat een prachtig iets, wat een glorieus iets Wat een mooi iets, om te kunnen zeggen Dus luid de klokken, en laat de trompetten blazen En sla op de trommels, want nu weet ik, weet ik Ik ben geliefd, ik ben geliefd Wat een prachtig iets, wat een glorieus iets Wat een mooi iets, wat een wonderbaarlijk iets Wat een geluk om te zingen, wat een waanzinnig iets Wat een heerlijk iets, wat een kostbaar iets Om te kunnen zeggen