Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judy garland Songtekst: i never knew i could love anybody like i’m loving you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judy garland - i never knew i could love anybody like i’m loving you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i never knew i could love anybody like i’m loving you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judy garland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judy garland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i never knew i could love anybody like i’m loving you .

Origineel

I always thought that I'd prefer single-blessed-ness Thought that I'd like to stay free I never thought my time would come to marry No wedding bells for me, I've changed my mind after all You are the one made me fall, for... I used to smile at all the songs that were popular Nothing but love in each song I used to think those kind of songs were foolish Now I admit I'm wrong Love songs are part of my plan, show me the minister man, for... I never knew I could love anybody Honey, like I'm loving you; I couldn't realize what a pair of eyes and a baby smile could do I can't sleep, I can't eat I never knew a single soul could be so sweet I never knew I could love anybody Honey, like I'm loving you

 

Vertaling

Ik dacht altijd dat ik liever alleen-gelukkig-zijn Dacht dat ik vrij zou willen blijven Ik heb nooit gedacht dat mijn tijd zou komen om te trouwen Geen trouwklokken voor mij, ik ben toch van gedachten veranderd Jij bent degene die me deed vallen, voor... Vroeger lachte ik om alle liedjes die populair waren Niets dan liefde in elk liedje Ik dacht altijd dat dit soort liedjes dwaas waren Nu geef ik toe dat ik het mis heb Liefdesliedjes zijn deel van mijn plan, laat me de dominee zien, want... Ik wist niet dat ik van iemand kon houden Schat, zoals ik van jou hou; Ik kon me niet realiseren wat een paar ogen en een baby glimlach konden doen Ik kan niet slapen, ik kan niet eten Ik heb nooit geweten dat een enkele ziel zo lief kon zijn Ik wist niet dat ik van iemand kon houden Schat, zoals ik van jou hou