Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judy garland Songtekst: i’m nobody’s baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judy garland - i’m nobody’s baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m nobody’s baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judy garland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judy garland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m nobody’s baby .

Origineel

I'm nobody's baby,I wonder why Each night and day I pray the lord up above Please send me down somebody to love But nobody wants me, I'm blue somehow Won't someone here my plea and take a chance with me 'Cause I'm nobody's baby now No, nobody's baby, and I've got to know the reason why Last week, I was walking down the street and met and I said "Hey, maybe I was meant for you" But he only tipped his hat and shook his head Kept on walking down the avenue Oh, nobody wants me, I'm mighty blue somehow Won't someone here my plea and take a little chance with me Beacause I'm... No, nobody's baby, I'm blue somehow Won't someone here my plea and take a chance with me There's no dennying, I'm crying I'm lonesome, on my ownsome I don't mean maybe, I'm nobody's baby

 

Vertaling

Ik ben niemands baby, ik vraag me af waarom Each night and day I pray the lord up above Please send me down somebody to love But nobody wants me, I'm blue somehow Wil niet iemand mijn smeekbede horen en een kans met me wagen 'Cause I'm nobody's baby now Nee, niemands baby, en ik moet de reden weten waarom Vorige week, liep ik op straat en ik zei "Hé, misschien was ik voor jou bedoeld" Maar hij hield z'n pet op en schudde z'n hoofd. Bleef maar door de laan lopen Oh, niemand wil me, ik ben machtig blauw op een of andere manier Wil niemand mijn smeekbede horen en een kans met me wagen Beacause I'm... Nee, nobody's baby, I'm blue somehow Wil niet iemand mijn pleidooi horen en een kans met me wagen There's no dennying, I'm crying I'm lonesome, on my ownsome Ik bedoel misschien niet, ik ben niemands baby