Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: judy garland Songtekst: it's a new world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: judy garland - it's a new world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's a new world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van judy garland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van judy garland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's a new world .

Origineel

How wonderful that I'm beholding A never-never land unfolding Where we polish up the stars And mountains we move In a life where all the pleasures We will prove. It's a new world, I see A new world for me! The tears have rolled off my cheek And fears fade ev'rytime you speak A new world though we're in a tiny room What a vision of joy and blossom and bloom! A new found promise One that will last So I'm holding on and I'm holding fast! You've brought a new world to me And that it'll always, always be.

 

Vertaling

Hoe prachtig dat ik zie Een never-never land ontvouwt Waar we de sterren oppoetsen En bergen we bewegen In een leven waar alle genoegens We zullen bewijzen. Het is een nieuwe wereld, zie ik Een nieuwe wereld voor mij! De tranen zijn van mijn wangen gerold En angsten vervagen telkens als jij spreekt Een nieuwe wereld, ook al zijn we in een kleine kamer. Wat een visioen van vreugde, bloei en bloei. Een nieuw gevonden belofte. Een die zal duren Dus ik hou vol en ik hou me vast! Je hebt een nieuwe wereld voor me gebracht En dat zal het altijd, altijd zijn.