Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: juice wrld Songtekst: oreo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: juice wrld - oreo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oreo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van juice wrld! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van juice wrld en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oreo .

Origineel

[Intro] Gezin Yeah, good drip (Uh) 808 Mafia I think I dropped like, deuce in this mo'fuckin cup, bro Fuck nigga [Chorus] She asked me how my day was, it was horrible Black bitch, white bitch, black bitch, call that shit an Oreo She don’t like my attitude, say it's horrible I told her I'd shoot her in her face, metaforical Talkin’ shit to these hoes, I'm just playin' tho You say you want this dick, huh, better pay me, ho You ain't got no money? You could still give me fellatio She sucked me in the Benz, now she my Mercedes ho [Verse 1] Sippin' lean, lean, she from Thailand Call her Ling Ling, I've been ballin' Kyrie Irving, keep the gra gra In the Birkin, workin' hard Hardly workin’, sippin’ hard Syrup surfin', Home Alone Macaulay Culkin I got the floor right now, bitch I’m talkin' Pedal to the floor right now, engine roarin' Want a Rari, but I still wanna whip a DeLorean They say money change niggas, I makin' chameleons I’m a cold blooded killer, yeah Amphibian I'm a rugrat nigga, yeah Aunt Vivian Choppa make him run 8 miles like Eminem I feel her pain when she give me brain, I'm her therapist Feel like Bane, I'mma bring the pain on that scary shit I keep that cannon next to me, and that Mariah Carey shit Don't fuck with pussies, don't fuck with rats, hang on that Tom & Jerry shit My niggas scrap, my niggas shoot, the results may vary And we stay masked up, nigga Jim Carrey Nigga Jim Carrey [Chorus] She asked me how my day was, it was horrible Black bitch, white bitch, black bitch, call that shit an Oreo She don't like my attitude, say it's horrible I told her I'd shoot her in her face, metaforical Talkin' shit to these hoes, I'm just playin' tho You say you want this dick, huh, better pay me, ho You ain't got no money? You could still give me fellatio She sucked me in the Benz, now she my Mercedes ho [Open Verse]

 

Vertaling

[Intro] Gezin Yeah, good drip (Uh) 808 Mafia Ik denk dat ik iets van, deuce in deze mo'fuckin beker heb laten vallen, bro Fuck nigga [refrein] Ze vroeg me hoe mijn dag was, het was verschrikkelijk Black bitch, white bitch, black bitch, call that shit an Oreo She don't like my attitude, say it's horrible I told her I'd shoot her in her face, metaforical Talkin 'shit to these hoes, I'm just playin' tho Je zegt dat je deze lul wilt, huh, je kunt me beter betalen, ho Heb je geen geld? Je kan me nog steeds fellatio geven. Ze pijpte me in de Benz, nu is ze mijn Mercedes ho [Verse 1] Sippin' lean, lean, she from Thailand Noem haar Ling Ling, Ik heb gebald Kyrie Irving, keep the gra In the Birkin, workin' hard Hard aan het werk, hard aan het drinken Syrup surfin', Home Alone Macaulay Culkin I got the floor right now, bitch I'm talkin' Pedal to the floor right now, engine roarin' Ik wil een Rari, maar ik wil nog steeds een DeLorean They say money change niggas, I makin' chameleons I'm a cold blooded killer, yeah Amphibian I'm a rugrat nigga, yeah Tante Vivian. Choppa laat hem 8 mijl rennen zoals Eminem Ik voel haar pijn als ze me hersens geeft, ik ben haar therapeut Voel me als Bane, ik breng de pijn op die enge shit Ik hou dat kanon naast me, en die Mariah Carey shit Neuk niet met poesjes, neuk niet met ratten, hou je vast aan die Tom & Jerry shit Mijn niggas schrappen, mijn niggas schieten, de resultaten kunnen variëren En we blijven gemaskerd, nigga Jim Carrey Nigga Jim Carrey [Chorus] She asked me how my day was, it was horrible Black bitch, white bitch, black bitch, call that shit an Oreo She don't like my attitude, say it's horrible I told her I'd shoot her in her face, metaforical Talkin 'shit to these hoes, I'm just playin' tho Je zegt dat je deze lul wilt, huh, je kunt me beter betalen, ho Heb je geen geld? Je kan me nog steeds fellatio geven. She sucked me in the Benz, now she my Mercedes ho [Open Verse]