Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: juicy j Songtekst: i’m gutta brah

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: juicy j - i’m gutta brah ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m gutta brah? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van juicy j! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van juicy j en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m gutta brah .

Origineel

[Intro: Gucci Mane] Cause I will blow off yo ass Juicy J is on the track, Gucci! Skrt, skrt... (repeated in background throughout) [Hook: Juicy J] I'm on lortabs A fifth of yak Don't play with me I'l kill yo ass I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah (x2) [Verse 1: Juicy J] I'm popping these pills I'm riding with my goons We loading up guns Bout to get this fool Nigga always slipping, nigga always be At the corner store, trying to sell some weed Dat chrome 44, it sting like a bee It'l burn yo ass, for fucking with me Nigga jack my trap house Took all nigga [?] Nigga think this guttah? Nigga we gon see Jump out the [?] Give me my cheese, nigga give me my dough Give me everything that you got in your pocket Nigga couldn't talk, so a nigga just shot him Two witnesses saw the shit going down Two witnesses got the [?] Two of their back, I killed them hoes Niggas ain't going to jail no more [Hook: Juicy J] I'm on lortabs A fifth of yak Don't play with me I'l kill yo ass I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah (x2) [Verse 2: French Montana] Coup swerving like Tiring screeching like Cut that work like Gucci bumping like Baking soda, taking orders Montana, beg your pardon No I [?] I chase that money, never chase no hoe All my niggas ain't here no more Im a take that 4.5 and turn it to that Phantom Rolls Do that math, true to that Got that [?] Niggas acting scared Nigga im from Bronx ave fifth of yak [?] Coup nigga shoot like a Maniac Meet me at, with the coke mafia affiliates, Montana [Hook: Juicy J] I'm on lortabs A fifth of yak Don't play with me I'l kill yo ass I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah (x2) [Verse 3: Project Pat] Westside of Tennessee Blunt full of reggie B Pump right up under the seat Cranberry in the sea In my system Keep them mouth on, Keep them tongue full of woes Nigga you dont know me Now he wanna merk me over one of his hoes Why can't we just keep it hood Child support, dodgin court [Hook: Juicy J] I'm on lortabs A fifth of yak Don't play with me I'l kill yo ass I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah (x2)

 

Vertaling

[Intro: Gucci Mane] Cause I will blow off yo ass Juicy J is op de track, Gucci! Skrt, skrt... (herhaald op achtergrond gedurende) [Hook: Juicy J] I'm on lortabs A fifth of yak Don't play with me I'll kill yo ass Ik ben gutta brah Ik ben gutta brah Ik ben gutta brah Ik ben gutta brah (x2) [Verse 1: Juicy J] I'm popping these pills I'm riding with my goons We laden onze wapens op Bout to get this fool Nigga slipt altijd, nigga is altijd Bij de winkel op de hoek, proberen wat wiet te verkopen Die chrome 44, die steekt als een bij Ik zal je reet verbranden, omdat je me belazerd hebt Nigga jack my trap house Took all nigga [?] Nigga denkt dat dit guttah? Nigga we zullen zien Spring uit de [?] Geef me mijn kaas, nigga geef me mijn poen Geef me alles wat je in je zak hebt. Een neger kon niet praten, dus schoot een neger hem gewoon neer. Twee getuigen zagen het gebeuren. Twee getuigen kregen de [?] Twee van hun rug, ik heb ze vermoord. Niggas ain't going to jail no more [Hook: Juicy J] I'm on lortabs A fifth of yak Don't play with me I'll kill yo ass I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah (x2) [Verse 2: French Montana] Coup swerving like Tiring screeching like Cut that work like Gucci bumping like Baking soda, taking orders Montana, neem me niet kwalijk. No I [?] Ik ga achter dat geld aan, nooit achter een hoer aan. All my niggas ain't here no more Ik neem die 4.5 en draai het naar die Phantom Rolls. Doe die wiskunde, echt waar Got that [?] Niggas acting scared Neger, ik kom uit de Bronx en heb een vijfde van een yak. [?] Coup nigga schiet als een maniak Meet me at, with the coke maffia affiliates, Montana [Hook: Juicy J] I'm on lortabs A fifth of yak Don't play with me I'll kill yo ass I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah (x2) [Verse 3: Project Pat] Westside of Tennessee Blunt full of reggie B Pump right up under the seat Cranberry in de zee In my system Hou je mond, Hou je tong vol ellende Nigga je kent me niet Nu wil hij me pakken voor een van zijn hoeren Waarom kunnen we het niet gewoon bij de kap houden Alimentatie, de rechtbank ontwijken [Hook: Juicy J] I'm on lortabs A fifth of yak Don't play with me I'll kill yo ass I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah I'm gutta brah (x2)