Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: juicy j Songtekst: thc believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: juicy j - thc believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thc believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van juicy j! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van juicy j en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thc believe .

Origineel

[Hook: Drake] I'm the only one that get the job done I don't know a nigga that could cover for me Yeah, got some game from my Daddy He said she might say she love me She don't love me like she say she love me Believe me, believe me I'm that nigga, boy they love me in the streets I'm not tryna find nobody else to beat I'm the one they come to see because they all Believe me [Verse 1: Juicy J] Yeah uh huh, You tryna keep up with these bitch niggas You gon’ fuck around and end up in your momma’s house Why you listening to that loud ass bitch? Nine times out of ten shawty don’t know what she talkin’ about Spend this money like the money make itself Told my girl bring her, what if she gon’ need help I keep it pimpin’ V-12 engine, shawty so fly, I might fly out to Memphis And let her meet the fam. sike, think again I’m high off kush and flyer than Peter pan These rappers ain’t real, they living in TV Land And they don’t wanna grind, they just wanna be the man Niggas want a slice of the pie, they reach their hand But they ain’t even got enough to pay the pizza man And everybody rapping about a check Promise if you look closer, niggas really in debt Back to back number one records True shit, you ain’t ever seen it done better Hundred racks each pocket, that’s a double decker I just went and got my little college chick a kompressor All this ice on me, never let them see me sweat Watch your bitch strip naked for a VVS These niggas mouth’s never close like CVS And all these niggas rich, on the internet That’s a rented car, and that’s a bone chain Worldstar front page, now you got some fame Juicy J, certified OG, with all this bread I got, who needs beef? If you listen close, you can learn a lesson from me Say my name nigga, you gon’ need protection from me I’m in my loft, find me on the roof playing golf I don’t take no days off, but every day I take off Smoke some [Outro: Drake] I’m the only one to get the job done

 

Vertaling

[Hook: Drake] I'm the only one that get the job done I don't know a nigga that could cover for me Yeah, got some game from my Daddy He said she might say she love me She don't love me like she say she love me Geloof me, geloof me. Ik ben die neger, jongen ze houden van me in de straten I'm not tryna find nobody else to beat I'm the one they come to see because they all Geloof me. [Verse 1: Juicy J] Yeah uh huh, You tryna keep up with these bitch niggas You gon' fuck around and end up in your momma's house Why you listening to that loud ass bitch? Negen van de tien keer weet Shawty niet waar ze het over heeft. Geef dit geld uit alsof het geld zichzelf maakt. Ik zei tegen mijn meisje, breng haar mee, wat als ze hulp nodig heeft. Ik hou het pimpin' V-12 motor, Shawty zo fly, Ik vlieg misschien wel naar Memphis And let her meet the fam. sike, think again I'm high off kush and flyer than Peter pan Deze rappers zijn niet echt, ze leven in TV Land En ze willen niet malen, ze willen gewoon de man zijn Negers willen een stuk van de taart, ze reiken hun hand Maar ze hebben niet eens genoeg om de pizza man te betalen En iedereen rapt over een cheque Als je beter kijkt, beloven ze dat ze echt schulden hebben. Back to back number one records True shit, you ain't ever seen it done better Hundred racks each pocket, that's a double decker Ik heb net een kompressor gekocht voor mijn kleine schoolmeisje. Al dat ijs op me, laat ze me nooit zien zweten Kijk hoe je teef naakt gaat voor een VVS Deze nikkers mond is nooit dicht zoals CVS En al deze nikkers rijk, op het internet Dat is een gehuurde auto, en dat is een bottenketting Worldstar voorpagina, nu heb je wat roem Juicy J, gecertificeerde OG, met al dit brood dat ik heb, wie heeft er rundvlees nodig? Als je goed luistert, kun je een lesje van me leren Zeg mijn naam nigga, je hebt bescherming van me nodig Ik zit op zolder, en ik zit op het dak golf te spelen. Ik neem geen vrije dagen, maar elke dag neem ik vrij Smoke some [Outro: Drake] I'm the only one to get the job done