Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: juicy lucy Songtekst: midnight rider

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: juicy lucy - midnight rider ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van midnight rider? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van juicy lucy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van juicy lucy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals midnight rider .

Origineel

Well, I've got to run to keep from hidin' And I'm bound to keep on ridin' And I've got one more silver dollar But I'm not gonna let 'em catch me, no Not gonna let 'em catch the midnight rider And I don't own the clothes I'm wearing And the road goes on forever And I've got one more silver dollar But I'm not gonna let 'em catch me, no Not gonna let 'em catch the midnight rider And I've gone by the point of caring Some old bed I'll soon be sharing And I've got one more silver dollar But I'm not gonna let 'em catch me, no Not gonna let 'em catch the midnight rider No, I'm not gonna let 'em catch me, no Not gonna let 'em catch the midnight rider

 

Vertaling

Nou, ik moet rennen om me niet te verstoppen And I'm bound to keep on ridin' And I've got one more silver dollar Maar ik laat ze me niet pakken, nee Ik laat ze de middernachtrijder niet pakken En ik bezit de kleren niet die ik draag And the road goes on forever And I've got one more silver dollar But I'm not gonna let 'em catch me, no Ik laat ze de middernachtrijder niet pakken And I've gone by the point of caring Een oud bed dat ik binnenkort zal delen And I've got one more silver dollar But I'm not gonna let 'em catch me, no Ik laat ze de middernachtrijder niet pakken Nee, ik laat ze me niet pakken, nee Ik laat ze de middernachtelijke ruiter niet pakken