Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jul Songtekst: ne m’en voulez pas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jul - ne m’en voulez pas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ne m’en voulez pas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ne m’en voulez pas .

Origineel

[Refrain] Oh laissez-moi j’suis dans ma folie Trahir son pote j’trouve pas ça joli J’me soule, j’m’aère, j’pleure dans mon bolide Qui trouve ça torride ? Oh laissez-moi j’suis dans ma folie Trahir son pote j’trouve pas ça joli J’me soule, j’m’aère, j’pleure dans mon bolide Qui trouve ça torride ? [Couplet 1] Pourquoi j’suis mal ? J’suis comme un autre, j’rêve de me faire la malle J’peux pas quitter l’quartier, c’est ma vie, man J’crois au Bon Dieu j’ai pas peur d’mes rival' J’veux faire ma route ouais mais tout l’temps je cale Ma vie elle est dure, mes potos ils le savent Pourquoi tu rôdes ? Pourquoi tu cherches ? À cause de toi c’est nos mamas qui chialent On m’a dit “c’est comme ça, c’était écrit” J’ai dit “pourquoi les bons partent en premier ?” On m’a dit “il te voit, ne pleure pas mon petit Fais les choses bien, il te rendra petit à petit” [Pré-refrain] Ne m’en voulez pas, j’ai aimé, j’ai appris à donner J’suis pas du genre à me faire pardonner Je le sais, je suis dans mon monde, mais m’en voulez pas Si j’ai fait ci, j’ai fait ça, si tu m’oublies je t’en voudrais pas Mais sache bien mon poto que je ne t’oublierai pas [Refrain] Oh laissez-moi j’suis dans ma folie Trahir son pote j’trouve pas ça joli J’me soule, j’m’aère, j’pleure dans mon bolide Qui trouve ça torride ? [Couplet 2] M’en voulez pas, ça y est j’ai trop donné Si j’suis bizarre si personne m’reconnaît À la galère moi j’étais abonné J’faisais des temps-pleins pour rien quand ça charbonnait J’veux partir du ter-ter, atterrir sur la Lune Voir le monde d’un autre œil ça m’attire J’m’en fous du buzz, de passer à la Une T’façon ils parlent de Marseille que quand ça tire J’ai galéré moi pour sortir de l’ombre Si j’t’aime j’te protège, je suis un hombre Tout devient difficile, c’est dur d’être comblé En plus au quartier ils sont sur nous les condés [Pré-refrain] Ne m’en voulez pas, j’ai aimé, j’ai appris à donner J’suis pas du genre à me faire pardonner Je le sais, je suis dans mon monde, mais m’en voulez pas Si j’ai fait ci, j’ai fait ça, si tu m’oublies je t’en voudrais pas Mais sache bien mon poto que je ne t’oublierai pas [Refrain] Oh laissez-moi j’suis dans ma folie Trahir son pote j’trouve pas ça joli J’me soule, j’m’aère, j’pleure dans mon bolide Qui trouve ça torride ? [Pré-refrain] Ne m’en voulez pas, j’ai aimé, j’ai appris à donner J’suis pas du genre à me faire pardonner Je le sais, je suis dans mon monde, mais m’en voulez pas Si j’ai fait ci, j’ai fait ça, si tu m’oublies je t’en voudrais pas Mais sache bien mon poto que je ne t’oublierai pas [Refrain] Oh laissez-moi j’suis dans ma folie Trahir son pote j’trouve pas ça joli J’me soule, j’m’aère, j’pleure dans mon bolide Qui trouve ça torride ? Oh laissez-moi j’suis dans ma folie Trahir son pote j’trouve pas ça joli J’me soule, j’m’aère, j’pleure dans mon bolide Qui trouve ça torride ? Oh laissez-moi j’suis dans ma folie Trahir son pote j’trouve pas ça joli J’me soule, j’m’aère, j’pleure dans mon bolide Qui trouve ça torride ? Oh laissez-moi j’suis dans ma folie Trahir son pote j’trouve pas ça joli J’me soule, j’m’aère, j’pleure dans mon bolide Qui trouve ça torride ?

 

Vertaling

[Refrein] Oh laat me gaan, ik ben in mijn waanzin Ik weet niet wat ik er aan moet doen, ik weet niet zeker Ik word dronken, ik raak in de lucht, ik huil in mijn auto Wie denkt dat het heet is? Oh laat me gaan ik ben in mijn waanzin Ik denk niet dat het aardig is om mijn vriend te verraden Ik word dronken, ik raak in de lucht, ik huil in mijn auto Wie denkt dat het heet is? [Vers 1] Waarom voel ik me slecht? Ik ben net als een ander, ik droom van weglopen Ik kan de buurt niet verlaten, het is mijn leven, man. Ik geloof in de goede Heer, ik ben niet bang voor mijn rivalen. Ik wil mijn eigen weg gaan maar ik ben altijd vastgelopen Mijn leven is hard, mijn vrienden weten het Waarom lig je op de loer? Waarom kijk je? Jij bent de reden dat onze moeders huilen Mij is verteld "zo is het, het is geschreven" Ik zei: "Waarom gaan de goeden eerst?" Ze zeiden, "hij ziet je, huil maar niet, baby Doe het goed, hij zal je beetje bij beetje teruggeven." [Pre-refrein] Geef mij niet de schuld, ik vond het leuk, ik heb geleerd om Ik ben niet het type om het goed te maken Ik weet dat ik in mijn eigen wereld ben, maar geef mij niet de schuld Als ik dit deed, deed ik dat, als je me vergeet neem ik het je niet kwalijk Maar weet dat ik je niet zal vergeten [Refrein] Oh laat me gaan, ik ben in mijn waanzin Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik word dronken, ik krijg lucht, ik huil in mijn auto Wie denkt dat het heet is? [Vers 2] Ik wil niet dat je boos op me bent, ik heb te veel gegeven Als ik raar ben als niemand me herkent Ik ben een abonnee van de Galley Ik heb voor niets gezeten toen het overal was Ik wil van de grond komen, op de maan landen Ik heb de wereld vanuit een ander perspectief bekeken, ik voel me erdoor aangetrokken Ik geef niet om de buzz, Ik geef er niet om op de voorpagina te staan Ik weet niet waarom ik hier ben, maar ik ben niet... ik weet niet of ik dat ooit zal zijn. Ik heb geworsteld om uit de schaduw te komen Als ik van je hou, bescherm ik je, ik ben een hombre Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen [Pre-refrein] Geef mij niet de schuld, ik hield, ik leerde te geven Ik ben niet het type om het goed te maken Ik weet dat ik in mijn eigen wereld ben, maar geef mij niet de schuld Als ik dit deed, deed ik dat, als je me vergeet neem ik het je niet kwalijk Maar weet dat ik je niet zal vergeten [Refrein] Oh laat me gaan, ik ben in mijn waanzin Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik word dronken, ik krijg lucht, ik huil in mijn auto Wie denkt dat dit hot is? [Pre-refrein] Ik laat je niet in de steek, ik laat je niet in de steek Ik ben niet het type om het goed te maken Ik weet dat ik in mijn eigen wereld ben, maar geef mij niet de schuld Als ik dit deed, deed ik dat, als je me vergeet neem ik het je niet kwalijk Maar weet dat ik je niet zal vergeten [Refrein] Oh laat me gaan, ik ben in mijn waanzin Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet niet wat ik moet doen Ik word dronken, ik krijg lucht, ik huil in mijn auto Wie denkt dat het heet is? Oh laat me gaan ik ben in mijn waanzin Ik denk niet dat het aardig is om mijn vriend te verraden Ik word dronken, ik raak in de lucht, ik huil in mijn auto Wie denkt dat het heet is? Oh laat me gaan ik ben in mijn waanzin Ik denk niet dat het aardig is om mijn vriend te verraden Ik word dronken, ik raak in de lucht, ik huil in mijn auto Wie denkt dat het heet is? Oh laat me gaan ik ben in mijn waanzin Ik denk niet dat het aardig is om mijn vriend te verraden Ik word dronken, ik raak in de lucht, ik huil in mijn auto Wie heeft er zin in?