Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: julia holter Songtekst: have you in my wilderness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: julia holter - have you in my wilderness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van have you in my wilderness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van julia holter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van julia holter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals have you in my wilderness .

Origineel

Shake me awake! Am I the man you see Through your mystery eyes? Oh yea, I second that emotion You'll see lightning cascading Pronouncements of our love Lady of gold, you would fit beautiful in my wilderness In your waters I've dropped anchor You'll see lightning cascading Pronouncements of our love Tell me, why do I feel you running away?

 

Vertaling

Schud me wakker! Ben ik de man die je ziet Door je mysterieuze ogen? Oh ja, ik ben het eens met die emotie Je zult bliksemschichten zien Uitroepen van onze liefde Dame van goud, je zou mooi passen in mijn wildernis In uw wateren heb ik mijn anker laten vallen Je zult bliksem zien ineenstorten Uitspraken over onze liefde Zeg me, waarom voel ik je weglopen?