Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: julia michaels Songtekst: brand new day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: julia michaels - brand new day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van brand new day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van julia michaels! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van julia michaels en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals brand new day .

Origineel

[Verse 1] Woke up on the wrong side of the bed Wish it was right instead, 'cause I Can't seem to get you out of my head (out of my head) I thought I saw me in your eyes Now, it just hurts like bad advice So it's time to let it go [Pre-Chorus] Yeah! [Chorus] It's a brand new day And I feel fine It's a brand new chance To get it right So watch me break away (oh!) It's a brand new day And it's all mine It's a brand new way I'm gonna shine So watch me, watch me, I'm gonna break away, yeah yeah [Post-Chorus] It's a brand new day, yeah It's a brand new day, yeah [Verse 2] Sometimes, I just can't seem to relate I swim but they all skate But I'm not tryin' to win this crazy race (crazy race) And so I work hard everyday And get (?) It's time to let it go, go [Pre-Chorus] Yeah! [Chorus] It's a brand new day And I feel fine It's a brand new chance To get it right So watch me break away (oh!) It's a brand new day And it's all mine It's a brand new way I'm gonna shine So watch me, watch me, I'm gonna break away, yeah yeah [Bridge] It's a brand new day and I'm feelin' like a million bucks Brand new day, everything is looking up, up, up, up Run, run, run as fast as I can I got, got, got my life in my hands I won't go back to where I began [Refrain] It's a brand new day And I feel fine It's a brand new chance To get it right So watch me break away (oh!) [Chorus] It's a brand new day And I feel fine It's a brand new chance To get it right (yeah!) So watch me break away (oh!) It's a brand new day And it's all mine It's a brand new way I'm gonna shine (ah-oh-ah-oh!) So watch me, watch me, I'm gonna break away, yeah yeah 'Cause it's a brand new day

 

Vertaling

[Verse 1] Wakker worden aan de verkeerde kant van het bed Wish it was right instead, 'cause I Can't seem to get you out of my head (uit mijn hoofd) I thought I saw me in your eyes Now, it just hurts like bad advice So it's time to let it go [Pre-Chorus] Yeah! [Chorus] Het is een gloednieuwe dag En ik voel me goed It's a brand new chance To get it right So watch me break away (oh!) Het is een gloednieuwe dag And it's all mine It's a brand new way I'm gonna shine So watch me, watch me, I'm gonna break away, yeah yeah [Post-Chorus] Het is een gloednieuwe dag, yeah It's a brand new day, yeah [Verse 2] Sometimes, I just can't seem to relate I swim but they all skate But I'm not tryin' to win this crazy race (gekke race) And so I work hard everyday And get (?) It's time to let it go, go [Pre-Chorus] Yeah! [Chorus] It's a brand new day And I feel fine It's a brand new chance To get it right So watch me break away (oh!) It's a brand new day And it's all mine It's a brand new way I'm gonna shine So watch me, watch me, I'm gonna break away, yeah yeah [Bridge] It's a brand new day and I'm feelin' like a million bucks Een gloednieuwe dag, alles ziet er goed uit, omhoog, omhoog, omhoog Run, run, run as fast as I can I got, got, got my life in my hands I won't go back to where I began [Refrein] It's a brand new day And I feel fine It's a brand new chance To get it right So watch me break away (oh!) [Chorus] It's a brand new day And I feel fine It's a brand new chance To get it right (yeah!) So watch me break away (oh!) It's a brand new day And it's all mine It's a brand new way I'm gonna shine (ah-oh-ah-oh!) So watch me, watch me, I'm gonna break away, yeah yeah 'Cause it's a brand new day