Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: julia michaels Songtekst: jewelry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: julia michaels - jewelry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jewelry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van julia michaels! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van julia michaels en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jewelry .

Origineel

[Verse 1] Crawling on the bathroom floor, so paralyzed, and Right before I lock the door, the hinges fly [Pre-Chorus] You charge in like a viking, break the fall with perfect timing Through the smoke and through the lightning You're my rose gold silver lining [Chorus] When shadows are holdin' me tight, you'll bring me to light When I get gunned down in the fight, you keep me alive You promise me always that you'll never leave And be with me always like Jewelry When shadows are holdin' me tight, you'll bring me to light You'll bring me to light like Jewelry [Verse 2] War horses stampede the gates of my own lawn The wind in my torn white flat held up high [Pre-Chorus] You charge in like a viking, break the fall with perfect timing Through the smoke and through the lightning You're my rose gold silver lining [Chorus] When shadows are holdin' me tight, you'll bring me to light When I get gunned down in the fight, you keep me alive You promise me always that you'll never leave And be with me always like Jewelry When shadows are holdin' me tight, you'll bring me to light You'll bring me to light like Jewelry [Bridge] Let's stay here and build our own precious empire Let's stay here and build our own precious empire Let's stay here and build our own precious empire Let's stay here and build our own precious empire [Chorus] When shadows are holdin' me tight, you'll bring me to light When I get gunned down in the fight, you keep me alive You promise me always that you'll never leave And be with me always like Jewelry When shadows are holdin' me tight, you'll bring me to light You'll bring me to light like Jewelry

 

Vertaling

[Verse 1] Kruipend op de badkamervloer, zo verlamd, en Vlak voor ik de deur op slot doe, vliegen de scharnieren [Pre-Chorus] Je valt aan als een viking, breekt de val met perfecte timing Door de rook en door de bliksem You're my rose gold silver lining [refrein] Wanneer schaduwen me stevig vasthouden, breng jij me naar het licht Wanneer ik neergeschoten word in de strijd, hou jij me in leven You promise me always that you'll never leave En altijd bij me zal zijn als juwelen Wanneer schaduwen me stevig vasthouden, breng jij me naar het licht Je brengt me naar het licht zoals juwelen [Verse 2] Oorlogspaarden stampen door de poorten van mijn eigen gazon De wind in mijn gescheurde witte flat hoog gehouden [Pre-Chorus] Je valt aan als een viking, breekt de val met perfecte timing Door de rook en door de bliksem You're my rose gold silver lining [Chorus] Wanneer schaduwen me stevig vasthouden, breng jij me naar het licht When I get gunned down in the fight, you keep me alive You promise me always that you'll never leave En altijd bij me zal zijn als juwelen When shadows are holdin' me tight, you'll bring me to light Je brengt me naar het licht zoals juwelen [Brug] Laten we hier blijven en ons eigen kostbare rijk bouwen Laten we hier blijven en ons eigen kostbare rijk bouwen Laten we hier blijven en ons eigen kostbare rijk bouwen Laten we hier blijven en ons eigen kostbare rijk bouwen [Chorus] When shadows are holdin' me tight, you'll bring me to light When I get gunned down in the fight, you keep me alive You promise me always that you'll never leave En altijd bij me zal zijn als juwelen When shadows are holdin' me tight, you'll bring me to light Je brengt me naar het licht zoals juwelen