Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: juliana diniz Songtekst: tenta perdoar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: juliana diniz - tenta perdoar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tenta perdoar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van juliana diniz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van juliana diniz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tenta perdoar .

Origineel

É, mais uma vez eu vim te procurar. Pedir perdão olhando em seu olhar, eu estava errado. É, você não sabe a falta que me faz. Pois sem você eu já não tenho paz, estou desesperado. É quando sai de casa não imaginei. Tudo o que eu tinha e porque deixei, você naquela hora. É agora o que é que eu faço com meu coração. Estou pagando o preço pela solidão, e agora. Tenta perdoar, eu sei que você tem razão. Tento me encontrar mas já não tenho direção. Tenta perdoar, eu sei que você tem razão. Tento me encontrar mas já não tenho direção. É quando sai de casa não imaginei. Tudo o que eu tinha e porque deixei, você naquela hora. É agora o que é que eu faço com meu coração. Estou pagando o preço com a solidão, e agora. Tenta perdoar, eu sei que você tem razão. Tento me encontrar mas já não tenho direção. Tenta perdoar, eu sei que você tem razão. Tento me encontrar mas já não tenho direção

 

Vertaling

Ja, ik ben weer op zoek naar jou. Om vergiffenis te vragen kijkend in je ogen, ik was fout. Ja, je weet niet hoe erg ik je mis. Want zonder jou heb ik geen rust meer, ik ben wanhopig. Het is toen ik thuis vertrok niet ingebeeld. Alles wat ik had en waarom ik wegging, jij op dat moment. Het is nu wat ik met mijn hart doe. Ik betaal de prijs voor eenzaamheid, en nu. Probeer te vergeven, ik weet dat je gelijk hebt. Probeer mezelf te vinden, maar ik heb geen richting meer. Probeer te vergeven, ik weet dat je gelijk hebt. Probeer mezelf te vinden, maar ik heb geen richting meer. Toen ik thuis wegging, kon ik het me niet voorstellen. Alles wat ik had en waarom ik wegging, jij op dat moment. Het is nu wat ik met mijn hart doe. Ik betaal de prijs met eenzaamheid, en nu. Probeer te vergeven, ik weet dat je gelijk hebt. Probeer mezelf te vinden, maar ik heb geen richting meer. Probeer te vergeven, ik weet dat je gelijk hebt. Ik probeer mezelf te vinden, maar ik heb geen richting.