Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Juliana Hatfield Songtekst: Fleur de lys

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Juliana Hatfield - Fleur de lys ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Fleur de lys? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Juliana Hatfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Juliana Hatfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Fleur de lys .

Origineel

J'ai pris deux jus d'oranges
J'avais soif
Aidez-moi. J'ai besoin d'un homme

Ou habitez vous? Chez qui?
Peut-etre, a la fin de siecle vous m'aimerez
Je veux jouer

J'ai pris trois pains au chocolat
Je n'avais pas faim
Combien pour votre corps?
Allons. Poussez

 

Vertaling

Ik heb twee sinaasappelsapjes genomen
Ik had dorst
Help me. Ik heb een man nodig

Waar woont u? Bij wie?
Misschien zult u aan het eind van de eeuw van me houden
Ik wil spelen

Ik heb drie chocoladebroodjes genomen
Ik had geen honger
Hoeveel voor uw lichaam?
Laten we gaan. Duwen.