Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: juliani e bruno Songtekst: só com você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: juliani e bruno - só com você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só com você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van juliani e bruno! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van juliani e bruno en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só com você .

Origineel

Não tinha sonhos,. Preguiça total. Vida vazia,. Tudo tão igual,. Mas de repente. Eu te cruzei. Só lembro das luzes. Quando eu te beijei. Vi o dia nascer,. Sonhando acordado,. Grudado em você. Só com você,. Somente com você. O Sol vai aparecer,. Tendo chuva ou noite fria

 

Vertaling

Ik had geen dromen. Totale luiheid. Een leeg leven. Allemaal zo gelijk. Maar plotseling... Ik heb je gekruist. Ik herinner me alleen de lichten. Toen ik je kuste. Ik zag de dag opkomen. Dagdromen. Ik klamp me aan je vast. Alleen met jou. Alleen met jou. De zon zal tevoorschijn komen. regen of koude nacht.