Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: julieta venegas Songtekst: de que me sirve

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: julieta venegas - de que me sirve ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van de que me sirve? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van julieta venegas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van julieta venegas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals de que me sirve .

Origineel

De que me sirve. de que me sirve esto,. lo que tu me diste yo no lo recuerdo... de que me sirve esto,. nada puedo hacer con lo que estas diciendo.. si al final todo ha quedado en promesas, nada mas. toda entera nuestra historia en un suspiro, nada mas. de que me sirve saber y encontrarte ahora, yo ya no te quiero.. la vida nos ha desmostrado. que el paso del tiempo esta de mi lado;. yo que pensaba que te perdia a ti. ahora ya lo entiendo, tu me perdiste a mi.. de que me sirve eso, que mi amor te hizo empezar de nuevo. si al final todo ha quedado en promesas nada mas, toda entera nuestra historia en un suspiro nada mas de que me sirve saber y encontrarte ahora , yo ya no te quiero. la vida nos ha desmostrado. que el paso del tiempo esta de mi lado;. yo que pensaba que te perdia a ti. ahora ya lo entiendo, tu me perdiste a mi.. yo que pensaba que te perdia a ti. ahora ya lo entiendo, tu me perdiste a mi.. ahora ya lo entiendo, tu me perdiste a mi.. ahora ya lo entiendo, tu me perdiste a mi

 

Vertaling

Wat heb ik hier aan. wat heb ik hier aan,... wat je me gegeven hebt weet ik niet meer... wat heb ik hier aan,... niets kan ik doen met wat je zegt... als uiteindelijk alles bij beloften is gebleven, niets meer. onze hele geschiedenis in een zucht, niets meer. Wat baat het mij nu te weten en je te vinden, ik hou niet meer van je... het leven heeft ons laten zien dat het verstrijken van de tijd aan mijn kant staat; ik dacht dat ik je kwijt was. Nu begrijp ik het, je bent mij kwijt... wat baat het mij, dat mijn liefde je weer opnieuw heeft laten beginnen. als het uiteindelijk allemaal niet meer dan beloftes zijn geweest, ons hele verhaal in een zucht, niets meer, wat heb ik er dan aan om je nu te kennen en te vinden, ik hou niet meer van je. het leven heeft ons laten zien dat het verstrijken van de tijd aan mijn kant staat; ik dacht dat ik je kwijt was, nu begrijp ik het, je bent me kwijt... ik dacht dat ik je kwijt was, nu begrijp ik het, je bent me kwijt... nu begrijp ik het, je bent me kwijt... nu begrijp ik het, je bent me kwijt....