Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: julieta venegas Songtekst: lo que venga despues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: julieta venegas - lo que venga despues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lo que venga despues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van julieta venegas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van julieta venegas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lo que venga despues .

Origineel

aqui queda todo lo que fui. aqui empieza todo lo que soy. cuentame como era yo. que yo ya no recuerdo. aqui es lo unico que tengo. y lo unico que quiero. ve aquel lugar de donde vengo. yo ya ya no, ya no recuerdo. x2. y lo que venga despues. asi sera y no le temo. y lo que quedes. sera siempre mas. no me falta nada mas. y nada me va sobrar no. me va sobrar no. esta aqui lo unico que tengo. y es todo lo que unico que quiero. es todo lo que quiero. aqui queda lo que fui. aqui empieza lo que soy. lo que soy. dime como era yo. que yo ya no ya no ya no recuerdo. ya no recuerdo. no me falta nada mas. y nada me va sobrar no

 

Vertaling

Dit is alles wat ik was. Dit is alles wat ik ben. Vertel me hoe ik was. Ik weet het niet meer. Dit is alles wat ik heb. En dat is alles wat ik wil. Zie de plaats waar ik vandaan kom. Ik weet het niet meer. x2. En wat daarna komt. Dat is hoe het zal zijn en ik ben er niet bang voor. En wat je nog over hebt. Zal altijd meer zijn. Ik mis niets anders. en niets zal overblijven nee. niets zal overblijven nee. het is alles wat ik hier heb. en het is alles wat ik wil. het is alles wat ik wil. hier is wat ik was. hier begint wat ik ben. wat ik ben. vertel me hoe ik was. ik herinner het me niet meer. ik herinner het me niet meer. ik heb niets meer nodig. en niets zal overblijven nee