Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: juliette lewis and the licks Songtekst: long road out of here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: juliette lewis and the licks - long road out of here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van long road out of here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van juliette lewis and the licks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van juliette lewis and the licks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals long road out of here .

Origineel

Long Road Out Of Here. Juliette Lewis and The Licks. Composição: Indisponível. It's too late. All the lights are out. All the kids have played. Now i've lost my way, Anyway. Heartache and pain baby. I know it ain't right now. But you're calling me. I need the ground as my final place. Oh how you love me anyway. It's a long road out of here. Don't leave the light on. I ain't coming home. You gotta be strong. It's a long road out of here. When you love me like you do. It's too hard for me to leave you. Distance, my friends. It's closer when you reach the end. Between time and space. Oh i can't erase, anyway. It's a long road out of here. Don't leave the light on. I ain't coming home. You gotta be strong. It's a long road out of here. When you love me like you do. It's hard for me to leave. And you carry all the weight of the world in your hands. And you're given all the love you never thought you had

 

Vertaling

Long Road Out Of Here. Juliette Lewis en The Licks. Composição: Indisponível. Het is te laat. Alle lichten zijn uit. Alle kinderen hebben gespeeld. Nu ben ik de weg kwijt, Hoe dan ook. Hartzeer en pijn baby. Ik weet dat het nu niet goed is. Maar je roept me. Ik heb de grond nodig als mijn laatste plaats. Oh, hoe je toch van me houdt. Het is een lange weg hier vandaan. Laat het licht niet aan. Ik kom niet naar huis. Je moet sterk zijn. Het is een lange weg hier vandaan. Als je van me houdt zoals je doet. Het is te moeilijk voor mij om je te verlaten. Afstand, mijn vrienden. Het is dichterbij als je het einde bereikt. Tussen tijd en ruimte. Oh ik kan toch niet wissen. Het is een lange weg hier vandaan. Laat het licht niet aan. Ik kom niet naar huis. Je moet sterk zijn. Het is een lange weg hier vandaan. Als je van me houdt zoals je doet. Het is moeilijk voor mij om te vertrekken. En je draagt al het gewicht van de wereld in je handen. En je krijgt alle liefde die je nooit dacht te hebben.