Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Jullie Songtekst: Alleen My Tears

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Jullie - Alleen My Tears ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Alleen My Tears? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Jullie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Jullie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Alleen My Tears .

Origineel

? All My Tears Julie Miller Buy for € 0,99 SUBSCRIBE Subscribe to Google Play Music and listen to this song and millions of other songs. First month free. Lyrics When I go, don't cry for me In my father's arms I'll be The wounds this world left on my sou L will all be healed, and I'll be whole Sun and moon will be replaced with the light of Jesus' face And I will not be ashamed, for my savior knows my name It don't matter where you bury me I'll be home and I'll be free It don't matter where I lay All my tears be washed away Gold and silver blind the eye, temporary riches lie So come and eat from Heaven's store Come and drink, and thirst no more So weep not for me, my friend When my time below does end For my life belongs to him Who will raise from the dead again It don't matter where you bury me I'll be home and I'll be free It don't matter where I lay All my tears be washed away

 

Vertaling

? Al mijn tranen Julie Miller Koop voor € 0,99 INSCHRIJVEN Abonneer je op Google Play Music en luister naar dit liedje en miljoenen andere liedjes. Eerste maand gratis. songtekst Als ik ga, huil niet voor mij In de armen van mijn vader zal ik zijn De wonden die deze wereld op mijn zus heeft gelaten Ik zal allemaal genezen worden, en ik zal heel zijn Zon en maan worden vervangen door het licht van Jezus 'gezicht En ik zal niet schamen, want mijn redder weet mijn naam Het maakt niet uit waar je me begraven Ik zal thuis zijn en ik zal vrij zijn Het maakt niet uit waar ik ben Al mijn tranen worden weggewassen Goud en zilver blind het oog, tijdelijke rijkdommen liggen Kom dus en eet uit de winkel van de hemel Kom drink, en dorst niet meer Wees dus niet voor mij, mijn vriend Wanneer mijn tijd hieronder eindigt Want mijn leven behoort tot hem Wie zal opnieuw uit de dood opstaan Het maakt niet uit waar je me begraven Ik zal thuis zijn en ik zal vrij zijn Het maakt niet uit waar ik ben Al mijn tranen worden weggewassen