Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: june christy Songtekst: love me or leave me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: june christy - love me or leave me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me or leave me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van june christy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van june christy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me or leave me .

Origineel

You hold your arms open wide You say come and lay by your side If this is just another ride you're taking me on, Then leave me alone I'm not your part-time man Love is more than now and then I've enjoyed as much as this, as I can stand So, love me or leave me alone Love me or leave me alone Love me or, baby, Believe me, I'm gone This time I'm gonna be strong Maybe once upon a time, I was young and love was blind I thought I had finally made up my mind It's sad, but Love me or leave me alone Love me or leave me alone Love me or, baby, Believe me, I'm gone Love me or leave me Girl, don't deceive me Love me or leave me alone

 

Vertaling

Je houdt je armen wijd open Je zegt kom en ga naast je liggen Als dit gewoon weer een ritje is waar je me mee naar toe neemt, Laat me dan met rust Ik ben niet je part-time man Liefde is meer dan nu en dan Ik heb genoten van zoveel als dit, als ik kan verdragen Dus, hou van me of laat me met rust Hou van me of laat me met rust Hou van me of, baby, Geloof me, ik ben weg This time I'm gonna be strong Misschien was ik ooit, was ik jong en liefde was blind I thought I had finally made up my mind Het is triest, maar Hou van me of laat me met rust Hou van me of laat me met rust Hou van me of, schatje, Geloof me, ik ben weg Hou van me of laat me Meisje, bedrieg me niet Hou van me of laat me met rust