Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: june christy Songtekst: the one i love (belongs to somebody else) [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: june christy - the one i love (belongs to somebody else) [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the one i love (belongs to somebody else) [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van june christy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van june christy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the one i love (belongs to somebody else) [#] .

Origineel

When days are long and nights are lonely And all my daydreams have gone astray I think about the one and only Who's bound to find me some golden day The one I love is coming along some day And I'll have none except the one I love He/She may be near or ever so far away But I'll have none except the one I love And though our meeting is left to chance Until our meeting I still will have my dream romance And through the night I pray to the moon above To please be kind and find the one I love

 

Vertaling

Als de dagen lang zijn en de nachten eenzaam en al mijn dagdromen op een dwaalspoor zijn beland denk ik aan de enige echte Die me op een gouden dag zal vinden Degene van wie ik hou komt op een dag En ik zal niemand hebben behalve degene van wie ik hou Hij/Zij kan dichtbij zijn of heel ver weg Maar ik zal niemand hebben, behalve degene van wie ik hou En hoewel onze ontmoeting aan het toeval wordt overgelaten Tot onze ontmoeting zal ik nog steeds mijn droomromance hebben En door de nacht bid ik tot de maan boven Om alsjeblieft aardig te zijn en degene te vinden van wie ik hou