Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: junior werneck Songtekst: corrida do ouro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: junior werneck - corrida do ouro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van corrida do ouro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van junior werneck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van junior werneck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals corrida do ouro .

Origineel

Eu aqui na corria do ouro. buscando o melhor pra te satisfazer. E você insultando dizendo que tô na mancada. Não preciso de pular a cerca se eu tenho uma preta. que é o poder. Coração é fiel meu amor não te troco por nada. O que ta faltando pra você saber. Que o nosso relacionamento é bem resolvido. Desconfiança enfraquece e bota tudo a perder. E a gente entra em zona de perigo. Refrão. Eu tô aqui quebrando pedra por você. De cuca quente você vem falar bobagem. Tá me julgando tá querendo aparecer. Não leve a mal só pode tá de sacanagem

 

Vertaling

Hier ben ik in de goudkoorts, op zoek naar het beste om u tevreden te stellen. En jij beledigt me door te zeggen dat ik fout zit. Ik hoef niet over het hek te springen als ik een zwarte heb, dat is de kracht. Mijn hart is trouw mijn liefste, ik wil je voor niets ruilen. Wat ontbreekt er voor jou om te weten. Dat onze relatie goed opgelost is. Wantrouwen verzwakt en gooit alles weg. En we komen in een gevarenzone. Refrein. Ik ben hier om stenen voor je te breken. Heet in je hoofd, je praat onzin. Je veroordeelt me, je probeert op te scheppen. Vat dit niet verkeerd op, je maakt een grapje.