Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jurassic 5 Songtekst: get it together

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jurassic 5 - get it together ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get it together? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jurassic 5! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jurassic 5 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get it together .

Origineel

[Zaakir] Yeah, I'm tryin' to get it right, live my life right I want the things that come with the fast life But I don't wanna lose my soul, right? pay with my life I just wanna rock ice with my fresh nikes (yeah, yeah) 'cause the girls at the school think I dress nice. (yeah) The real thug niggas cool with a nigga, right? (that's right) 'Til one day after school, walkin' home, right? (Uh Huh) Them same thug niggas ran up on a brother, right? With three more I never met in my life. (Damn!) Axed me where I'm from, banged on me, right? (Where you from?) The brothers that I knew was up outta sight (Man they made me get it together, and now I act right.) (Let's get it together, for you and me) [Mark 7even] Trials and tribulations, both got you accosted Understand I'm not the one, go tap some other resources The road that you travel gon' be paved in some gravel So before you try an jack me understand the shit is rocky I don't mean a boxer, Illy? or Oscar I'm tryin' to spit some game, so your ass can prosper Pay a little dues, do a couple a shows Put a mix-tape out, man let's see how it goes My only good advise is to cut your own slice I mean, the world ain't gon' bite, just cause you think you nice How can I be diplomatic when this ain't automatic I'm gonna tell you right, this a roll of the dice (Let's get it together, for you and me) [Chali 2na] Hey, being silent's the first sign If not, being able to follow my first line I dirt-grind on my first, it works fine I'm alert, but I been caught of guard at the worst time. (worst time) Yeah, I get apparent applause But do these people know my character flaws? I get embarrassed And pause, meticulous, but never careless because I might be the one standin' on your terrace that falls And you can laugh, but it's therapeutic, to Talk about my faults of a ? acoustic, bringing dove shit We ain't perfect, to fight just ain't worth it Despite a stained surface, we gotta retain purpose (Let's get it together, for you and me) [Akil] I was a pick-a-the-litter, when I was a-little-nigga My pops would turn preacher once my voice got deeper Than his. For all the times a nigga would vent I had to listen, he was payin' the rent and what He's sayin', he meant. I'll admit, I was tripin' a bit I was hangin' with different chicks and we be wild'n and shit But I had to get a grip before time ran out Or pop starts to trip, start puttin' me out But now I kinda see what he was talkin' about You can't live in somebody house and start airin' it out You got to be your own man and handle your biz And later on you can tell 'em what time it is (Let's get it together, for you and me) [Repeat: x2] For you and me

 

Vertaling

[Zaakir] Ja, ik probeer het goed te doen, mijn leven goed te leven Ik wil de dingen die bij het snelle leven horen Maar ik wil mijn ziel niet verliezen, toch? Betaal met mijn leven I just wanna rock ice with my fresh nikes (yeah, yeah) 'cause the girls at the school think I dress nice. (yeah) De echte thug niggas cool with a nigga, right? (dat klopt) 'Til one day after school, walkin' home, right? (Uh Huh) Diezelfde gangsters hebben een broer overvallen, toch? Met nog drie andere die ik nog nooit in mijn leven heb ontmoet. (Verdomme!) Ze sloegen me waar ik vandaan kom, ze sloegen me, toch? (Waar kom je vandaan?) De broeders die ik kende waren uit het zicht (Man, ze hebben het me geleerd, en nu doe ik het goed.) (Let's get it together, voor jou en mij) [Mark 7even] Beproevingen en beproevingen, beiden hebben je aangevallen Begrijp dat ik niet degene ben, ga andere bronnen aanboren De weg die je aflegt zal geplaveid zijn met grind Dus voor je me probeert op te jagen, begrijp dat het moeilijk is. Ik bedoel niet een bokser, Illy? of Oscar Ik probeer wat wild te spuwen, zodat je kont kan bloeien Betaal een beetje contributie, doe een paar shows Breng een mix-tape uit, man laten we kijken hoe het gaat Mijn enige goede advies is om je eigen deel te snijden Ik bedoel, de wereld zal niet bijten, alleen omdat je denkt dat je aardig bent Hoe kan ik diplomatiek zijn als dit niet automatisch gaat Ik ga het je vertellen, dit is een gok. (Let's get it together, for you and me) [Chali 2na] Hey, stil zijn is het eerste teken Zo niet, in staat zijn om mijn eerste regel te volgen Ik vuil op mijn eerste, het werkt prima Ik ben alert, maar ik ben op het slechtste moment overvallen. (slechtste moment) Ja, ik krijg ogenschijnlijk applaus Maar kennen deze mensen mijn karakter gebreken? Ik raak in verlegenheid En pauzeer, nauwgezet, maar nooit achteloos omdat Ik zou degene kunnen zijn die op je terras staat en valt En je kunt lachen, maar het is therapeutisch, om Praten over mijn fouten van een ? akoestische, brengen duif stront We zijn niet perfect, om te vechten is gewoon niet de moeite waard Ondanks een bevlekt oppervlak, moeten we het doel behouden (Let's get it together, for you and me) [Akil] I was a pick-a-the-litter, when I was a-little-nigga My pops would turn preacher once my voice got deeper dan de zijne. For all the times a nigga would vent Ik moest luisteren, hij betaalde de huur en wat Hij zei, hij meende het. Ik geef toe, ik was een beetje aan het trippen. Ik ging om met verschillende meiden en we waren wild en shit But I had to get a grip before time ran out Of pop begint te trippen, en zet me buiten Maar nu zie ik waar hij het over had Je kunt niet in iemands huis wonen en het gaan luchten Je moet je eigen man zijn en je eigen zaken regelen En later kun je ze vertellen hoe laat het is (Let's get it together, for you and me) [Herhaling: x2] Voor jou en mij