Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: jus' cynthia Songtekst: get here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: jus' cynthia - get here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van jus' cynthia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van jus' cynthia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get here .

Origineel

You can reach me by railway, You can reach me by trail-way You can reach me on an airplane, You can reach me with your mind You can reach me by caravan, Cross the desert like an Arab man I don't care how you get here, Just, get here if you can You can reach me by sail boat, Climb a tree and swing rope to rope Take a sled and slide down the slope, Into these arms of mine You can jump on a speedy colt, Cross the border in a blaze of hope I don't care how you get here, Just, get here if you can There are hills and mountains between us, Always something to get over If I had my way, surely you would be closer I need, I need you closer You can windsurf into my life, Take me up on a carpet ride You can make it in a big balloon, But you better make it soon You can reach me by caravan, Cross the desert like an Arab man I don't care how you get here, Just, get here if you can I don't care, I don't care, I need you right here, right now Oh, I need you See, I don't care, I don't care No, I don't care, I don't care I don't care how'll you get here Just get here If you, you can

 

Vertaling

Je kunt me per trein bereiken, Je kunt me bereiken via een spoorlijn Je kunt me bereiken met een vliegtuig, Je kunt me bereiken met je geest Je kunt me bereiken met een karavaan, Doorkruis de woestijn als een Arabier Het maakt me niet uit hoe je hier komt, Kom gewoon hier als je kunt Je kunt me bereiken per zeilboot, Klim in een boom en slinger touw aan touw Neem een slee en glijd van de helling af, In deze armen van mij Je kunt springen op een snel veulen, De grens oversteken in een gloed van hoop Het maakt me niet uit hoe je hier komt, Kom gewoon hier als je kunt Er zijn heuvels en bergen tussen ons, Altijd iets om overheen te komen Als het aan mij lag, zou je dichterbij zijn Ik heb je nodig, Ik heb je dichterbij nodig Je kan windsurfen in mijn leven, Neem me mee op een tapijt rit Je kan het maken in een grote ballon, Maar je kunt het beter snel doen Je kunt me bereiken met een karavaan, Doorkruis de woestijn als een Arabier Het maakt me niet uit hoe je hier komt, Kom gewoon hier als je kunt Het kan me niet schelen, het kan me niet schelen, Ik heb je hier nodig, nu meteen Oh, ik heb je nodig See, I don't care, I don't care Nee, het kan me niet schelen, het kan me niet schelen Het kan me niet schelen hoe je hier komt Kom gewoon hier Als je, je kan