Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: justin bieber Songtekst: 1, 2, 3, 4, 5 (spend the night) [unreleased song from instagram]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: justin bieber - 1, 2, 3, 4, 5 (spend the night) [unreleased song from instagram] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1, 2, 3, 4, 5 (spend the night) [unreleased song from instagram]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van justin bieber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van justin bieber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1, 2, 3, 4, 5 (spend the night) [unreleased song from instagram] .

Origineel

[Snippet] Said one, two, three, four, five I just wanna, I just wanna spend the night With you love Oh you, love Said one, two, three, four, five I just wanna, I just wanna spend the night With you love Oh you love Girl don't worry 'bout nothing Nothing, nothing, nothing Oh, when you used to worry about the little things Girl don't worry 'bout nothing Nothing, nothing, nothing Babe, I'll take control I'll hold you close to me, and I won't let you go And I got your back, babe, and I won't let you go I'll hold you close to me, and I won't let you go

 

Vertaling

[Snippet] Zei één, twee, drie, vier, vijf Ik wil gewoon, ik wil gewoon de nacht doorbrengen With you love Oh jij, liefde Said one, two, three, four, five I just wanna, I just wanna spend the night With you love Oh you love Meisje maak je geen zorgen over niets Niets, niets, niets Oh, toen je je nog zorgen maakte over de kleine dingen Girl don't worry 'bout nothing Niets, niets, niets Babe, ik neem het heft in handen Ik hou je dicht tegen me aan, en ik laat je niet gaan En ik heb je rug, schat, en ik zal je niet laten gaan Ik hou je dicht tegen me aan, en ik laat je niet gaan