Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Bieber Songtekst: 2u

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Bieber - 2u ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 2u? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Bieber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Bieber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 2u .

Origineel

No limit in the sky that I won’t fly for ya No amount of tears in my eyes that I won’t cry for ya Oooh no With every breath, that I take I want you to share that air with me There’s no promise that I won’t keep I’ll climb a mountain there’s none too steep When it comes 2U There’s no crime, let’s take both of our souls and intertwine When it comes to you, don’t be blind Watch me speak from my heart, when it comes to you Comes to you Cupid in a line, arrow got your name on it Oooh yeah Don’t miss out on a love and regret yourself on it Oooo Open up your mind, clear your head Ain’t gotta wake up to an empty bed Share my life, it’s yours to keep Now that I give to you all of me When it comes 2U There’s no crime, let’s take both of our souls and intertwine When it comes to you, don’t be blind Watch me speak from my heart, when it comes 2U Comes 2U Want you to share that When it comes 2U Want you to share that When it comes 2U There’s no crime, let’s take both of our souls and intertwine When it comes to you, don’t be blind Watch me speak from my heart, when it comes to you Comes 2 u

 

Vertaling

Geen limiet in de lucht die ik niet zal vliegen voor jou Er is geen tranen in mijn ogen dat ik niet zal huilen voor jou Oooh no Met elke adem, dat neem ik Ik wil dat je die lucht met mij deelt Er is geen belofte dat ik niet zal houden Ik zal een berg beklimmen, er is niemand te steil Als het 2U komt Er is geen misdaad, laten we beide zielen nemen en elkaar verweven Als het met jou gaat, blijf niet blind Kijk, ik spreek van mijn hart, wanneer het om jou gaat Komt naar jou toe Cupido in een lijn, arrow heeft je naam erop gekregen Oooh ja Mis geen liefde en betreur jezelf erop oooo Open je hoofd, maak je hoofd leeg Wordt niet wakker tot een leeg bed Deel mijn leven, het is van jou te houden Nu dat ik je allen geef Als het 2U komt Er is geen misdaad, laten we beide zielen nemen en elkaar verweven Als het met jou gaat, blijf niet blind Kijk, ik spreek van mijn hart, wanneer het 2U komt Komt 2U Wil je dat delen Als het 2U komt Wil je dat delen Als het 2U komt Er is geen misdaad, laten we beide zielen nemen en elkaar verweven Als het met jou gaat, blijf niet blind Kijk, ik spreek van mijn hart, wanneer het om jou gaat Komt 2 u