Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: justin bieber Songtekst: new one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: justin bieber - new one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van new one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van justin bieber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van justin bieber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals new one .

Origineel

[Intro] Oh yeah, oh yeah, oh yeah Oh, oh yeah, oh yeah [Chorus] I pull up in my new whip, baby, that's my new one You ask me who my crew is, baby there's no new ones And I'm just saying "deuces," I just need a new one (I, I just need a new one, I, I just need that brand new one, yeah) [Verse] They just wanna play with me, they just wanna play with me Just got back from the Middle East Maybe just a little cheese, still wanna play with me? Back to the crib for two minutes, I got something to do Yeah, you get it Yeah I copped something new, a new get-up Yeah, phone coming through, you keep your head up Gotta have all the new kicks, better have all the new tricks And my bank go shit, gotta have all the new whips Gotta have all the new chicks, my bad, I'm sick I never had a problem with a money clip Paper always glazed like a honey dip I was always raised like "Honey, quit" I'm just being funny with this funny ish [Chorus] I pull up in my new whip, baby, that's my new one You ask me who my crew is, baby there's no new ones And I'm just saying "deuces," I just need a new one [Bridge] Oh yeah, oh yeah, oh yeah Oh, oh yeah, oh yeah [Chorus] I pull up in my new whip, baby, that's my new one You ask me who my crew is, baby there's no new ones And I'm just saying "deuces," I just need a new one (I, I just need a new one, I, I just need that brand new one, yeah)

 

Vertaling

[Intro] Oh yeah, oh yeah, oh yeah Oh, oh ja, oh ja [Chorus] I pull up in my new whip, baby, that's my new one You ask me who my crew is, baby there's no new ones En ik zeg gewoon "deuces," Ik heb gewoon een nieuwe nodig (I, I just need a new one, I, I just need that brand new one, yeah) [Verse] They just wanna play with me, they just wanna play with me Ik ben net terug uit het Midden-Oosten Misschien een beetje kaas, wil je nog steeds met me spelen? Terug naar de wieg voor twee minuten, Ik heb iets te doen Ja, je snapt het. Ja, ik heb iets nieuws gekocht, een nieuwe outfit. Ja, telefoon komt door, hou je hoofd omhoog. Je moet alle nieuwe kicks hebben, je kunt beter alle nieuwe trucs hebben En mijn bank gaat naar de klote, moet allemaal nieuwe zwepen hebben Je moet alle nieuwe meiden hebben, mijn fout, ik ben ziek Ik had nooit een probleem met een geldclip Paper always glazed like a honey dip Ik ben altijd opgevoed als "Schatje, stop" Ik ben gewoon grappig met deze grappige ish [Chorus] I pull up in my new whip, baby, that's my new one You ask me who my crew is, baby there's no new ones And I'm just saying "deuces," I just need a new one [Bridge] Oh yeah, oh yeah, oh yeah Oh, oh ja, oh ja [Chorus] I pull up in my new whip, baby, that's my new one You ask me who my crew is, baby there's no new ones And I'm just saying "deuces," I just need a new one (I, I just need a new one, I, I just need that brand new one, yeah)