Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: justin bieber Songtekst: swagg's mean

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: justin bieber - swagg's mean ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van swagg's mean? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van justin bieber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van justin bieber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals swagg's mean .

Origineel

S-swag's so mean. S-s-swag's so mean. Swag's mean, Ah-Swag's mean. Yeah, she want me cause my. (Swag's so mean). I know I want her, cause her. (Swag's so mean). You know you got it when your. (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-swag's mean. Yeah, she want me cause my. (Swag's so mean). I know I want her cause her. (Swag's so mean). You know you got it when your. (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean. Yeah, she want me cause my. (Swag's so mean). I know I want her cause her. (Swag's so mean). You know you got it when your. (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean. Yeah, she want me cause my. (Swag's so mean). I know I want her cause her. (Swag's so mean). You know you got it when your. (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean. Yeah, she want me cause my. (Swag's so mean). I know I want her cause her. (Swag's so mean). You know you got it when your. (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean. Yeah, she want me cause my. (Swag's so mean). I know I want her cause her. (Swag's so mean). You know you got it when your. (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean. Yeah, she want me cause my. (Swag's so mean). I know I want her cause her. (Swag's so mean). You know you got it when your. (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean. Yeah, she want me cause my. (Swag's so mean). I know I want her cause her. (Swag's so mean). You know you got it when your. (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean

 

Vertaling

S-swag's zo gemeen. S-s-swag's zo gemeen. Swag's mean, Ah-Swag's mean. Ja, ze wil mij omdat mijn. Swag is zo gemeen. Ik weet dat ik haar wil, omdat zij... Swag is zo gemeen. Je weet dat je het hebt wanneer je... Swag is zo gemeen. Swag's mean. Ah-swag's mean. Ja, ze wil me omdat mijn... Swag is zo gemeen. Ik weet dat ik haar wil, omdat zij... Swag is zo gemeen. Je weet dat je het hebt als je. Swag is zo gemeen. Swag's mean, Ah-Swag's mean. Ja, ze wil me omdat mijn... Swag is zo gemeen. Ik weet dat ik haar wil, omdat zij... Swag is zo gemeen. Je weet dat je het hebt als je... Swag is zo gemeen. Swag's mean, Ah-Swag's mean. Ja, ze wil me omdat mijn... Swag is zo gemeen. Ik weet dat ik haar wil, omdat zij... Swag is zo gemeen. Je weet dat je het hebt als je... Swag is zo gemeen. Swag's mean, Ah-Swag's mean. Ja, ze wil me omdat mijn... Swag is zo gemeen. Ik weet dat ik haar wil, omdat zij... (Swag's so mean). Je weet dat je het hebt als je... (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean. Ja, ze wil me omdat mijn... (Swag's so mean). Ik weet dat ik haar wil, omdat zij... (Swag's so mean). Je weet dat je het hebt als je... (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean. Ja, ze wil me omdat mijn... (Swag's so mean). Ik weet dat ik haar wil, omdat zij... (Swag's so mean). Je weet dat je het hebt als je... (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean. Ja, ze wil me omdat mijn... (Swag's so mean). Ik weet dat ik haar wil, omdat zij... (Swag's so mean). Je weet dat je het hebt als je... (Swag's so mean). Swag's mean, Ah-Swag's mean