Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: justin bieber Songtekst: thought of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: justin bieber - thought of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thought of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van justin bieber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van justin bieber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thought of you .

Origineel

Girl I've been fooled by your smile I was mistaken by the way you love me We let it straight for a while, yeah Looks so deceiving, you convinced me yeah So clear to me now, can't explain what you're doing to me I did but I don't know how It's gon' take some time But I'll figure it out Why should we fight the feeling Let's just live in the moment Though it's infatuation I'm good with that 'Cause I'm in love with the thought of you With thought of you, with thought of you I'm in love with the thought of you All the things you do, with thought of you Girl, I'm in love with the thought of you, you, you Girl, I'm in love with the thought of you, you, you Love with the thought of you I felt victim to your style It's so amazing, girl you're in your only Rather be stuck in the night, yeah Than tryna be without you girl, girl So clear to me now, can't explain what you're doing to me, yeah I did but I don't know how It's gon' take some time But I'll figure it out Why should we fight the feeling Let's just live in the moment Though it's infatuation I'm good with that 'Cause I'm in love with the thought of you With thought of you, with thought of you I'm in love with the thought of you Like the things you do, with thought of you Girl, I'm in love with the thought of you, you, you Girl, I'm in love with the thought of you, you, you Girl, I'm in love with the thought of you, you, you Girl, I'm in love with the thought of you So clear to me now, can't explain what you're doing to me, yeah I did but I don't know how It's gon' take some time But I'll figure it out Why should we fight the feeling Let's just live in the moment Though it's infatuation I'm good with that 'Cause I'm in love with the thought of you With thought of you, with thought of you I'm in love with the thought of you Like the things you do, with thought of you You, you Girl, I'm in love with the thought of you, you, you Girl, I'm in love with the thought of you All the things you do, with thought of you You, you Girl, I'm in love with the thought of you, you, you

 

Vertaling

Meisje, ik ben voor de gek gehouden door je glimlach Ik heb me vergist door de manier waarop je van me houdt We hebben het een tijdje laten gaan, yeah Looks so deceiving, you convinced me yeah So clear to me now, can't explain what you're doing to me Ik wel, maar ik weet niet hoe It's gonna take' some time But I'll figure it out Waarom zouden we vechten tegen het gevoel Laten we gewoon in het moment leven Al is het verliefdheid Ik vind het goed 'Cause Ik ben verliefd op de gedachte aan jou Met de gedachte aan jou, met de gedachte aan jou Ik ben verliefd op de gedachte aan jou Al de dingen die je doet, met de gedachte aan jou Meisje, ik ben verliefd met de gedachte aan jou, jou, jou Meisje, ik ben verliefd op de gedachte aan jou, jou, jou Verliefd met de gedachte aan jou Ik voelde me slachtoffer aan uw stijl Het is zo verbazingwekkend, meisje je bent in je alleen Liever vastzitten in de nacht, yeah Than tryna be without you girl, girl So clear to me now, can't explain what you're doing to me, yeah Ik heb het gedaan maar ik weet niet hoe It's gon't take some time But I'll figure it out Waarom zouden we vechten tegen het gevoel Laten we gewoon in het moment leven Al is het verliefdheid Ik vind het goed 'Cause Ik ben verliefd op de gedachte aan jou Met de gedachte aan jou, met de gedachte aan jou I'm in love with the thought of you Zoals de dingen die je doet, met de gedachte aan jou Meisje, ik ben verliefd op de gedachte aan jou, jou, jou Meisje, ik ben verliefd op de gedachte aan jou, jou, jou Meisje, ik ben verliefd op de gedachte aan jou, you, you Girl, I'm in love with the thought of you So clear to me now, can't explain what you're doing to me, yeah Ik wel, maar ik weet niet hoe It's gonna take' some time But I'll figure it out Waarom zouden we vechten tegen het gevoel Laten we gewoon in het moment leven Al is het verliefdheid Ik vind het goed 'Cause I'm in love with the thought of you Met de gedachte aan jou, met de gedachte aan jou I'm in love with the thought of you Zoals de dingen die je doet, met de gedachte aan jou Jij, jij Meisje, ik ben verliefd op de gedachte aan jou, jou, jou Girl, I'm in love with the thought of you Alle dingen die je doet, met de gedachte aan jou Jij, jij Meisje, ik ben verliefd op de gedachte aan jou, jou, jou