Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: justin hayward Songtekst: you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: justin hayward - you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van justin hayward! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van justin hayward en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you .

Origineel

You don't even know my name Time was when you would Take the love you've given all away Take a part of me You don't even walk my road Can't find where you turned Looked away and you were gone Now we're on our own Old man is this why we're alone I, I believe What is lost for ever has brought the change in me I, I believe What is lost for ever has brought the change in me You don't even know my world I've tried hard to see If I'd found the world you're looking for There'd be a change in me You don't even know my name Time was when you would Take the love you've given all away Take a part of me You've gone and changed the world I see I, I believe What is lost for ever has brought the change in me I, I believe What is lost for ever has brought the change in me

 

Vertaling

Je kent mijn naam niet eens. Er was een tijd dat je Neem de liefde die je alles hebt gegeven weg Neem een deel van mij Je loopt niet eens op mijn weg Ik kan niet vinden waar je heen ging Ik keek weg en je was weg. Nu zijn we alleen. Oude man, is dit waarom we alleen zijn? Ik, ik geloof Wat voor altijd verloren is, heeft de verandering in mij gebracht Ik, ik geloof Wat voor altijd verloren is, heeft de verandering in mij gebracht Je kent mijn wereld niet eens Ik heb hard geprobeerd om te zien Als ik de wereld had gevonden waar jij naar zoekt Er zou een verandering in mij zijn Je kent mijn naam niet eens Er was een tijd dat je Neem de liefde die je alles hebt gegeven weg Neem een deel van mij Je bent gegaan en veranderde de wereld die ik zie Ik, ik geloof Wat voor altijd verloren is, heeft de verandering in mij gebracht Ik, ik geloof Wat voor altijd verloren is, heeft de verandering in mij gebracht