Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: justin hines Songtekst: and it goes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: justin hines - and it goes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van and it goes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van justin hines! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van justin hines en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals and it goes .

Origineel

Don't look so sad I know it's over But life goes on And this old world will keep on turning Let's just be glad We had some time to spend together There's no need to watch the bridges That were burning Lay your head upon my pillow Hold your warm and tender body Close to mine Hear the whisper of the rain drops Blowing soft against the window And make believe you love me One more time For the good times I'll get along You'll find another And I'll be here If you should find you ever need me Don't say a word about tomorrow Or forever There'll be time enough for sadness When you leave me Lay your head upon my pillow Hold your warm and tender body Close to mine Hear the whisper of the rain drops Blowing soft against the window And make believe you love me One more time

 

Vertaling

Kijk niet zo triest. Ik weet dat het voorbij is. Maar het leven gaat door En deze oude wereld zal blijven draaien Laten we gewoon blij zijn We hadden wat tijd om samen door te brengen There's no need to watch the bridges That were burning Leg je hoofd op mijn kussen Houd je warme en tedere lichaam Dicht tegen het mijne Hoor het gefluister van de regendruppels Die zacht tegen het raam blazen En laat me geloven dat je van me houdt Nog een keer Voor de goede tijden I'll get along You'll find another En ik zal hier zijn Als je merkt dat je me ooit nodig hebt Zeg geen woord over morgen Of voor altijd Er zal tijd genoeg zijn voor verdriet Wanneer je me verlaat Leg je hoofd op mijn kussen Houd je warme en tedere lichaam dicht tegen het mijne Hoor het gefluister van de regendruppels Die zacht tegen het raam blazen En laat me geloven dat je van me houdt Nog een keer