Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: justin nozuka Songtekst: swan in the water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: justin nozuka - swan in the water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van swan in the water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van justin nozuka! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van justin nozuka en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals swan in the water .

Origineel

Father tried to save me He said believe in the spirit of god Leave me alone My mother tried to heal me She said just feel me, just feel me Now leave me alone My brother tried to scold me He tried to hold me, to mold me Now leave me alone My sister tried to listen But she couldn't understand It's not how I stand, but where I stand And you talk And you talk And you talk And then you walk And you get what you wanted all along And then you walk And then you walk oil in the water How come you can't be with me? Oil in the fire I remember how it used to be Swan in the water, You're moving so elegantly And it burns And it burns And it burns And it burns And it burns He tired to convince me It was shouting on the radio and TV screen Leave me alone My angels tried to mess me Constantly testing and testing me Now leave me alone The devil tried to bless me, Confessing the debt Leave me alone My sister tried to listen But she couldn't understand It's not how I stand, but where I stand And you talk And you talk And you talk And then you walk And you get what you wanted all along And then you walk And then you walk oil in the water How come you can't be with me? Oil in the fire I remember how it used to be Swan in the water, You're moving so elegantly And it burns And it burns And it burns And it burns And it burns The world is trying to break me, trying to break me, This world is trying to break me Awww ohhhh I don't want to wait

 

Vertaling

Vader probeerde me te redden. Hij zei geloof in de geest van God Laat me met rust. Mijn moeder probeerde me te genezen. Ze zei voel me gewoon, voel me gewoon Laat me nu met rust Mijn broer probeerde me uit te schelden Hij probeerde me vast te houden, me te kneden Laat me nu met rust Mijn zus probeerde te luisteren Maar ze kon het niet begrijpen Het gaat er niet om hoe ik sta, maar waar ik sta En jij praat En jij praat En je praat En dan loop je En je krijgt wat je altijd al wilde En dan ga je lopen En dan loop je olie in het water Hoe komt het dat je niet bij mij kunt zijn? Olie in het vuur Ik herinner me hoe het vroeger was Zwaan in het water, Je beweegt zo elegant En het brandt En het brandt En het brandt En het brandt En het brandt Hij moeide me te overtuigen Het schreeuwde op de radio en het tv-scherm Laat me met rust. Mijn engelen probeerden me in de war te brengen Voortdurend testen en testen ze me Laat me nu met rust De duivel probeerde me te zegenen, De schuld belijdend Laat me met rust Mijn zus probeerde te luisteren Maar ze kon het niet begrijpen Het is niet hoe ik sta, maar waar ik sta En jij praat En jij praat En je praat En dan loop je En je krijgt wat je altijd al wilde En dan ga je lopen En dan loop je olie in het water Hoe komt het dat je niet bij mij kunt zijn? Olie in het vuur Ik herinner me hoe het vroeger was Zwaan in het water, Je beweegt zo elegant En het brandt En het brandt En het brandt En het brandt En het brandt De wereld probeert me te breken, probeert me te breken, Deze wereld probeert me te breken Awww ohhhh ik wil niet wachten