Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake En Timbaland Songtekst: Carry Out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake En Timbaland - Carry Out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Carry Out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake En Timbaland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake En Timbaland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Carry Out .

Origineel

Baby, you're lookin' fire hot I'll have you open all night like an IHOP I'll take you home baby, let you keep me company You give me some of you, I give you some of me (You look good) Baby must taste heavenly, I'm pretty sure that you got your own recipe So pick it up, pick it up, yeah I like you I just can't get enough I gotta drive through Cause it's me, you, you, me, me, you, all night Have it your way, fore play before I feed your appetite Let me get my ticket baby let me get in line I can tell the way you like it baby supersized Hold on, you got yours, let me get mine I ain’t leavin’ till they turn over the closed sign (Chorus) Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till it's lights out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out (Justin Timberlake) Number one, I take two number three's That's a whole lotta you, and a side of me Now is it full of myself to want you full of me? And if there's room for dessert, then I want a piece Baby, get my order right no errors, Imma touch you in all the right areas I could feed you, you could feed me Girl, deliver that to me, come see me Cause it’s me, you, you, me, me, you all night Have it your way, fore play, before I feed your appetite Do you like it well done cause I do it well, Cause I'm well seasoned if you couldn't tell Now, let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out (Chorus) Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till it's lights out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out What's your name? What’s your number? I'm glad I came, Can you take my order? What's your name? Girl what's your number? I'm glad I came, Can you take my order? Come over here, What's your name? Come closer, What's your number? Over here, I'm glad I came A little closer Can you take my order? Come over here, What's your name? Come closer, What's your number? Over here, I'm glad I came A little closer, Can you take my order? (Chorus x2) Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till it's lights out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out Songteksten.net heeft toestemming van Stichting Musi©opy om deze songtekst te tonen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan. Vertaling toevoegen Bewerk Print Ringtones Statistieken ArtiestenJustin Timberlake Timbaland

 

Vertaling

Baby, je bent lookin 'vuur warm Ik zal je de hele nacht open als een IHOP Ik breng je naar huis baby, laat je me gezelschap houden Jij geeft mij sommigen van u, ik geef u enkele van mij (Je ziet er goed) Baby moet hemelse smaak, ik ben er vrij zeker van dat u uw eigen recept maar ik heb Dus pak het op, raap het op, ja ik hou van je Ik dacht dat ik niet genoeg kan krijgen ik moet rijden door Want het is mij, jou, jou, mij, mij, u, de hele nacht Het op jouw manier, voorstukken te spelen voordat ik voer uw eetlust Laat me mijn ticket baby laat me in de lijn Ik kan u vertellen hoe u dat wilt supersized baby Hou vol, je hebt uwe, laat me mijn Ik ben niet leavin 'tot ze weer in het gesloten te ondertekenen (Chorus) Maak mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot je hoor me Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot het licht uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet Je hebt me gesnedenuit (Justin Timberlake) Nummer een, ik neem twee nummer drie van de Dat is een whole lotta u, en een kant van mij Nu is het vol van mezelf te willen u volledig van mij? En als er ruimte voor het dessert, dan wil ik een stukje Baby, mijn bestelling recht geen fouten, Imma raak je in de juiste gebieden Ik kon voeden je, je kon voederen me Meisje, te leveren die aan mij, kom me zien Want het is mij, jou, jou, mij, mij, je de hele nacht Het op jouw manier, voorstukken spelen, voordat ik voer uw eetlust Bevalt het u goed aan gedaan want ik doe het goed, Want ik ben goed gedroogd als je niet kon vertellen Nu, laat me lopen in je lichaam tot je hoor me Zet mij op mijn baby niet knip je me uit (Chorus) Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot je hoor me Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot het licht uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip jeme uit Wat is uw naam? Wat is je nummer? Ik ben blij dat ik kwam, Kunt u mijn bestelling? Wat is uw naam? Meisje wat is je nummer? Ik ben blij dat ik kwam, Kunt u mijn bestelling? Kom eens hier, Wat is uw naam? Kom dichterbij, Wat is je nummer? Over hier, Ik ben blij dat ik kwam Een beetje dichterbij Kunt u mijn bestelling? Kom eens hier, Wat is uw naam? Kom dichterbij, Wat is je nummer? Over hier, Ik ben blij dat ik kwam Een beetje dichterbij, Kunt u mijn bestelling? (Chorus x2) Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot je hoor me Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot het licht uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Zet mij op mijn baby niet knip je me uit Songteksten.net heeft toestemming van Stichting Musi © opiëren OM This songtekst te Tonen. De songteksten Mogen niet Anders Dan VOOR Prive-gebruik gebruikt Worden, iedere AndereVerspreiding van de songteksten is niet dus U. Songtekst toevoegen Bewerk Afdrukken Ringtones Statistieken ArtiestenJustin Timberlake Timbaland