Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake Ft. Timbaland Songtekst: Carry Out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake Ft. Timbaland - Carry Out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Carry Out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake Ft. Timbaland! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake Ft. Timbaland en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Carry Out .

Origineel

(Timbaland) Baby, you're lookin' fire hot I'll have you open all night like an IHOP I'll take you home baby, let you keep me company You give me some of you, I give you some of me (You look good) Baby must taste heavenly, I'm pretty sure that you got your own recipe So pick it up, pick it up, yeah I like you I just can't get enough I gotta drive through Cause it's me, you, you, me, me, you, all night Have it your way, fore play before I feed your appetite Let me get my ticket baby let me get in line I can tell the way you like it baby supersized Hold on, you got yours, let me get mine I ain’t leavin’ till they turn over the closed sign (Chorus) Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till it's lights out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out (Justin Timberlake) Number one, I take two number three's That's a whole lotta you, and a side of me Now is it full of myself to want you full of me? And if there's room for dessert, then I want a piece Baby, get my order right no errors, Imma touch you in all the right areas I could feed you, you could feed me Girl, deliver that to me, come see me Cause it’s me, you, you, me, me, you all night Have it your way, fore play, before I feed your appetite Do you like it well done cause I do it well, Cause I'm well seasoned if you couldn't tell Now, let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out (Chorus) Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till it's lights out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out What's your name? What’s your number? I'm glad I came, Can you take my order? What's your name? Girl what's your number? I'm glad I came, Can you take my order? Come over here, What's your name? Come closer, What's your number? Over here, I'm glad I came A little closer Can you take my order? Come over here, What's your name? Come closer, What's your number? Over here, I'm glad I came A little closer, Can you take my order? (Chorus x2) Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till you hear me out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out Take my order cause your body like a carryout Let me walk into your body till it's lights out Turn me on my baby don't you cut me out Turn me on my baby don't you cut me out

 

Vertaling

(Timbaland) Schatje, je 're lookin ' vuur warm I 'll hebben de hele nacht open je als een IHOP I 'll neemt u mee naar huis baby, laat je me gezelschap houden Jij geeft mij sommigen van u, ik geef u enkele van mij (Je ziet er goed) Baby moet hemelse smaak, I 'm er vrij zeker van dat u uw eigen recept maar ik heb Dus pak het op, raap het op, ja ik hou van je Ik kan 't get enough ik moet rijden door Want het 's ik, jij, jij, ik, ik, jij, de hele nacht Het op jouw manier, voorstukken spelen voordat ik voer uw eetlust Laat me mijn ticket baby laat me in de lijn Ik kan de manier waarop je het leuk baby supersized Hou vol, je hebt uwe, laat me mijn Ik ben niet leavin 'tot ze weer in het gesloten te ondertekenen (Chorus) Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot je hoor me Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me in je lichaam lopen totdat het 's het licht uit Zet mij op mijn baby don 't je meuit Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit (Justin Timberlake) Nummer een, ik neem twee nummer drie 's Dat 'sa whole lotta u, en een kant van mij Nu is het vol van mezelf te willen u volledig van mij? En als er 's kamer voor het dessert, dan wil ik een stukje Baby, mijn bestelling recht geen fouten, Imma raak je in de juiste gebieden Ik kon voeden je, je kon voederen me Meisje, te leveren die aan mij, kom me zien Want het is mij, jou, jou, mij, mij, je de hele nacht Het op jouw manier, voorstukken spelen, voordat ik voer uw eetlust Bevalt het u goed aan gedaan want ik doe het goed, Oorzaak I 'm goed gedroogd als je kon ' t zeggen Nu, laat me lopen in je lichaam tot je hoor me Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit (Chorus) Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot je hoor me Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me in je lichaam lopen totdat het 's brandenuit Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit What 's uw naam? Wat is je nummer? I 'm blij dat ik kwam, Kunt u mijn bestelling? What 's uw naam? Meisje wat 's je nummer? I 'm blij dat ik kwam, Kunt u mijn bestelling? Kom eens hier, What 's uw naam? Kom dichterbij, What 's je nummer? Over hier, I 'm blij dat ik kwam Een beetje dichterbij Kunt u mijn bestelling? Kom eens hier, What 's uw naam? Kom dichterbij, What 's je nummer? Over hier, I 'm blij dat ik kwam Een beetje dichterbij, Kunt u mijn bestelling? (Chorus x2) Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me lopen in je lichaam tot je hoor me Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit Neem mijn bestelling ertoe leiden dat uw lichaam als een carryout Laat me in je lichaam lopen totdat het 's het licht uit Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit Zet mij op mijn baby don 't knip je me uit