Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake Songtekst: I Never Feel So Good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake - I Never Feel So Good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Never Feel So Good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Never Feel So Good .

Origineel

[Justin Timberlake] Ah, dancin' Let me see you move, come on Dancin' Let me see you move [Michael Jackson] Baby, love never felt so good And I doubt if it ever could Not like you hold me, hold me Oh baby, love never felt so fine And I doubt if it's never mine Not like you hold me, hold me And the night is gonna be just fine Gotta fly, gotta see, can't believe I can't take it 'Cause baby, every time I love you In and out of my life, in and out baby Tell me, if you really love me It's in and out of my life, drivin' me crazy So baby, yes, love never felt so good [Justin Timberlake] Baby, love never felt so fine And I die if it was ever mine Not like you hold me, hold me Oh baby, love never felt so good And I doubt if it ever could Not like you hold me, hold me And the night through the thick and thin Gotta fly, gotta see, can't believe I can't take it cause [Michael Jackson & Justin Timberlake] 'Cause baby, every time I love you In and out of my life, in and out baby Tell me, if you really love me It's in and out of my life, drivin' me crazy So baby, yes, love never felt so good [Justin Timberlake] Dancin' Let me see you move, come on Let me see you move Dancin' Let me see you move, come on I said let me see you move Michael [Michael Jackson] And the night, that is good Gotta fly, gotta see, can't believe I can't take it 'Cause baby, every time I love you In and out of my life, in and out baby Tell me, if you really love me It's in and out of my life, drivin' me crazy So baby, yes, love never felt so good 'Cause baby, every time I love you In and out of my life, in and out baby Tell me, if you really love me It's in and out of my life, drivin' me crazy So baby, yes, love never felt so good Felt so good Oh, it never felt so good Never felt so good Oh no, it never felt so good Never felt so good, yeah yeah It never felt so good, uh uh It never felt so good, yeah Alright that's fine, that's it

 

Vertaling

[Justin Timberlake] Ah, dancin ' Laat me je zien bewegen, kom op Dancin ' Laat me je zien bewegen [Michael Jackson] Baby, liefde nooit zo goed gevoeld En ik betwijfel of het ooit zou kunnen Niet zoals je van me houdt, houd me Oh baby, liefde nooit voelde zo fijn En ik betwijfel of het is nooit de mijne Niet zoals je van me houdt, houd me En de nacht komt goed Gotta vliegen, moet je zien, kan het niet geloven Ik kan het niet aan Want baby, elke keer als ik van je hou In en uit mijn leven, in en uit de baby Vertel me, als je echt vanme Het is in en uit mijn leven, Drivin 'me gek Dus baby, ja, liefde nooit zo goed gevoeld [Justin Timberlake] Baby, liefde nog nooit zo fijn En ik sterf als het was ooit de mijne Niet zoals je van me houdt, houd me Oh baby, liefde nooit zo goed gevoeld En ik betwijfel of het ooit zou kunnen Niet zoals je van me houdt, houd me En de nacht door dik en dun Gotta vliegen, moet je zien, kan het niet geloven Ik kan het niet oorzaak [Michael Jackson en Justin Timberlake] Want baby, elke keer als ik van je hou In en uit mijn leven, in enBABY Vertel me, als je echt van me houdt Het is in en uit mijn leven, Drivin 'me gek Dus baby, ja, liefde nooit zo goed gevoeld [Justin Timberlake] Dancin ' Laat me je zien bewegen, kom op Laat me je zien bewegen Dancin ' Laat me je zien bewegen, kom op Ik zei: laat me je zien bewegen Michael [Michael Jackson] En de nacht, dat is goed Gotta vliegen, moet je zien, kan het niet geloven Ik kan het niet aan Want baby, elke keer als ik van je hou In en uit mijn leven, in en uit de baby Vertel me, als je echt van me houdt Het is inen uit mijn leven, Drivin 'me gek Dus baby, ja, liefde nooit zo goed gevoeld Want baby, elke keer als ik van je hou In en uit mijn leven, in en uit de baby Vertel me, als je echt van me houdt Het is in en uit mijn leven, Drivin 'me gek Dus baby, ja, liefde nooit zo goed gevoeld Voelde zo goed Oh, het voelde nooit zo goed Nooit zo goed gevoeld Oh nee, het voelde nooit zo goed Nooit zo goed gevoeld, yeah yeah Het voelde nog nooit zo goed, uh uh Het voelde nog nooit zo goed, ja Oke dat is prima, dat is het