Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake Songtekst: Not A Bad Thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake - Not A Bad Thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Not A Bad Thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Not A Bad Thing .

Origineel

[Verse 1] Said all I want from you is to see you tomorrow And every tomorrow, maybe you'll let me borrow your heart And is it too much to ask for every Sunday If I were radical and every other day to start I know people make promises all the time Then they turn right around and break them When someone cuts your heart open with a knife, while you beating But I could be that guy to heal it over time And I won't stop until you believe it 'Cause baby you're worth it [Chorus] So don't act like it's a bad thing to fall in love with me Cause you might f*ck around and find your dreams come true, with me Spend all your time and your money just find out that my love was free So don't act like it's a bad thing to fall in love with me, me It's not a bad thing to fall in love with me, me [Verse 2] Now how about I'd be the last voice you hear at night? And every other night for the rest of the nights that there are Every morning I just wanna see you staring back at me 'Cause I know thats a good place to start I know people make promises all the time Then they turn right around and break them When someone cuts your heart open with a knife, while you beating (Don't you know) But I could be that guy to heal it over time And I won't stop until you believe it 'Cause baby you're worth it [Chorus] So don't act like it's a bad thing to fall in love with me Cause you might f*ck around and find your dreams come true, with me Spend all your time and your money just find out that my love was free So don't act like it's a bad thing to fall in love with me, me It's not a bad thing to fall in love with me, me It's not a bad thing to fall in love with me, me Not such a bad thing to fall in love with me No I won't fill your mind, with broken promises, and wasted time And if you fall, you'll always land right in these arms These arms of mine [Chorus] So don't act like it's a bad thing to fall in love with me Cause you might f*ck around and find your dreams come true, with me Spend all your time and your money just find out that my love was free So don't act like it's a bad thing to fall in love with me, me It's not a bad thing to fall in love with me, me Not such a bad thing to fall in love

 

Vertaling

[Verse 1] Zei alles wat ik van je wil is om je morgen En elke morgen, misschien zult u laat me je hart lenen En is het te veel gevraagd om elke zondag Als ik radicaal en om de andere dag te beginnen Ik ken mensen maken belooft alle tijd Dan wenden zij zich rechts rond en breken ze Wanneer iemand snijdt je hart te openen met een mes, terwijl u kloppend Maar ik kon die kerel om het te genezen na verloop van tijd te zijn En ik zal niet stoppen totdat je het geloven Want schatje je het waard bent [Chorus] Dus niet doen alsofhet is een slechte zaak om verliefd op mij Want je zou kunnen f * ck rond en vind uw dromen uitkomen, met mij Besteden al uw tijd en uw geld te vinden net ontdekt dat mijn liefde was gratis Dus niet doen alsof het een slechte zaak om verliefd op mij, mij Het is geen slechte zaak om verliefd op mij, mij [Verse 2] Nu hoe zit dat ik de laatste stem die je hoort 's nachts? En elke andere avond voor de rest van de avonden dat er Elke ochtend Ik wil je zien staren terug bij mij Want ik weet dat is een goedeplaatsen om te beginnen Ik ken mensen maken belooft alle tijd Dan wenden zij zich rechts rond en breken ze Wanneer iemand snijdt je hart te openen met een mes, terwijl u verslaan (Weet je niet) Maar ik kon die kerel om het te genezen na verloop van tijd te zijn En ik zal niet stoppen totdat je het geloven Want schatje je het waard bent [Chorus] Dus niet doen alsof het een slechte zaak om verliefd op mij Want je zou kunnen f * ck rond en vind uw dromen uitkomen, met mij Besteden al uw tijd en uw geld te vinden net ontdekt dat mijn liefde wasgratis Dus niet doen alsof het een slechte zaak om verliefd op mij, mij Het is geen slechte zaak om verliefd op mij, mij Het is geen slechte zaak om verliefd op mij, mij Niet zo'n slechte zaak om verliefd op mij Nee ik zal niet vul je geest, met gebroken beloften, en verspilde tijd En als je valt, je zult altijd gelijk te landen in deze armen Deze armen van mij [Chorus] Dus niet doen alsof het een slechte zaak om verliefd op mij Want je zou kunnen f * ck rond en vind uw dromen uitkomen, met mij Besteden aluw tijd en uw geld te vinden net ontdekt dat mijn liefde was gratis Dus niet doen alsof het een slechte zaak om verliefd op mij, mij Het is geen slechte zaak om verliefd op mij, mij Niet zo'n slechte zaak om verliefd