Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: justin timberlake Songtekst: (oh no) what you got

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: justin timberlake - (oh no) what you got ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (oh no) what you got? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van justin timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter j van justin timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (oh no) what you got .

Origineel

Mr. JT, now what you got for me Mr. JT, now what you got for me Mr. JT, now what you got for me Mr. JT, now what you got, what you got Mr. JT, now what you got for me Mr. JT, now what you got for me Mr. JT, now what you got for me Mr. JT, now what you got, what you got You're sneaky From the corner of my eye I saw you eyeing me I know that you're watching Tell me What would you do if I encouraged you To get next to me When nobody's watching The way your body keeps moving Is something that makes me weak Let's start our own little secrets For just you and me to keep Too late to come off shy now You've already gone this far So baby make your move, take charge Show me what you got for me Oh no (Girl) Is that your hands, (your hands) Rubbing on me Oh no (Girl) Is that your hands, (your hands) Feeling on me Oh no (Girl) Is that your hands, (your hands) Rubbing on me If so (Girl) If that's your hands, (your hands), then tell me what you got for me Baby, I can tell that you want to do more Than just dance with me And I don't mind you flirting But honestly Do you really want to spend the whole night Passing looks at me (Looks at me) Come over here and get to working The way your body keeps moving Is something that makes me weak (Makes me weak) Let's start our own little secrets (Yea) For just you and me to keep (Us to keep) Too late to come off shy now You've already gone this far So baby make your move, take charge (Ooh) Show me what you got for me Oh no (Girl) Is that your hands, (your hands), rubbing on me Oh no (Girl) Is that your hands, (your hands), feeling on me Oh no (Girl) Is that your hands, (your hands), rubbing on me If so (Girl) If that's your hands, (your hands) Then tell me what you got for me Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (What you got) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (What you got) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (What you got) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh Oh no (Oh no) (Girl) Is that your hands, (your hands), rubbing on me Oh no (No) (Girl) Is that your hands, (your hands), feeling on me Oh no (Girl) Is that your hands, (your hands), rubbing on me (Rubbing on me) If so (Girl) If that's your hands, (If that's your hands) Then tell me what you got for me Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (What you got) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (What you got) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (What you got) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh Oh no Your hands Feeling on me Oh no Your hands Rubbing on me

 

Vertaling

Mr. JT, wat heb je voor me? Mr. JT, wat heb je voor me? Mr. JT, wat heb je voor me Mr. JT, wat heb je nu, wat heb je nu Mr. JT, wat heb je nu voor me Mr. JT, wat heb je nu voor me Mr. JT, wat heb je nu voor me Mr. JT, wat je nu hebt, wat je hebt Je bent stiekem Vanuit mijn ooghoeken zag ik je naar me kijken Ik weet dat je kijkt Zeg het me. Wat zou je doen als ik je aanmoedigde Om naast me te komen Als niemand kijkt De manier waarop je lichaam blijft bewegen Is iets dat me zwak maakt Laten we onze eigen geheimpjes beginnen Alleen voor jou en mij Te laat om nu nog verlegen te zijn Je bent al zo ver gegaan Dus baby doe je zet, neem de leiding Laat me zien wat je voor me hebt Oh nee (meisje) Is dat jouw handen, (jouw handen) Over me wrijven Oh nee (meisje) Zijn dat je handen, (je handen) Voel op mij Oh nee (meisje) Zijn dat je handen, (je handen) Rubbing on me Als dat zo is (meisje) Als dat je handen zijn, (je handen), vertel me dan wat je voor me hebt Schatje, ik kan zien dat je meer wilt doen Dan alleen dansen met mij And I don't mind you flirting Maar eerlijk Wil je echt de hele nacht doorbrengen met naar mij te kijken (Kijkt naar mij) Kom hier en ga aan het werk De manier waarop je lichaam blijft bewegen Is iets dat me zwak maakt (Maakt me zwak) Laten we onze eigen geheimpjes beginnen For just you and me to keep (Us to keep) Too late to come off shy now You've already gone this far So baby make your move, take charge (Ooh) Show me what you got for me Oh nee (meisje) Is dat je handen, (je handen), wrijven op mij Oh nee (Meisje) Zijn dat jouw handen, (jouw handen), die aan mij voelen Oh nee (meisje) Zijn dat je handen, (je handen), die over me wrijven Zo ja (meisje) Als dat je handen zijn, (je handen) Vertel me dan wat je voor me hebt Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (Wat heb je) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (Wat je hebt) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (Wat je hebt) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh Oh nee (Oh nee) (Meisje) Is dat je handen, (je handen), wrijven op mij Oh nee (Nee) (Meisje) Is dat uw handen, (uw handen), gevoel op mij Oh nee (Meisje) Is dat uw handen, (uw handen), wrijvend op me (wrijvend op me) Als dat zo is (Meisje) Als dat je handen zijn, (Als dat je handen zijn) Vertel me dan wat je voor me hebt Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (Wat heb je) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (Wat je hebt) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh (Wat je hebt) Oh, oh, oh, oh Oh, oh, oh, oh Oh nee Jouw handen Voelen op mij Oh no Your hands Rubbing on me