Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake Songtekst: Only When I Walk Away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake - Only When I Walk Away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Only When I Walk Away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Only When I Walk Away .

Origineel

ow, girl, this little game you play You don't stop til you go too far So, what's a man like me to say With a bullet laying in my heart? Damn love, we go from so hot to so cold What am I gonna do about this damn love? Is this shit insane or insane love? I guess that's the way we play. [Chorus:] She loves me now, she loves me not She loves me now, but only when I walk away She loves me now, she loves me not She loves me now, but only when I walk away. What's that, baby, what you say? Cause you don't wanna light up this torch Cause I'll burn it down all the way Burning down til there ain't no more. Damn love, how did the sound get so amped up?. Turned up inside it's this damn love Is this shit insane or insane love? Guess that's the way we play. [Chorus:] She loves me now, she loves me not She loves me now, but only when I walk away She loves me now, she loves me not She loves me now, but only when I walk away. Ooh, so cold Ooh, so cold. You should see the look on your face Baby when I finish what you start But I can’t hear a word you say With a bullet laying in your heart. Damn love, how did this shit get out of my hands, love? Laid you to rest, you said, damn love This shit's insane, it's insane love Ain’t that the way we play? [Chorus:] She loves me now, she loves me not She loves me now, but only when I walk away She loves me now, she loves me not She loves me now, but only when I walk away. Ooh, so cold Only when I walk away Ooh, so cold (You love me, don't you?) Only when I walk away Ooh, so cold (Tell me, you love me, don't you?) Only when I walk away. Ooh, so cold Ooh, so cold. But only when I walk away But only when I walk away (You love me, don't you?) But only when I walk away But only when I walk away. [Chorus:] She loves me now, she loves me not She loves me now, but only when I walk away She loves me now, she loves me not She loves me now, but only when I walk away. Only when I walk away Only when I walk away What am I gonna do about this damn love? What am I gonna do about this? Only when I walk away. (Hold up, hold up) Only when I walk away (Hold up, hold up) Only when I walk away. She only love me when I walk away Call me on the phone, tell me, "Baby, please stay!" (Only when I walk away) She only love me when I walk away Calling, yelling, begging, crying, "Baby, please stay!" (Only when I walk away) She only love me when I walk away Call me on the phone, tell me, "Baby, please stay!" (Only when I walk away) She only love me when I walk away Calling, yelling, begging, crying, "Baby, please stay!" (Only when I walk away) She only love me when I walk away Call me on the phone, tell me, "Baby, please stay!" She only love me when I walk away Calling, yelling, begging, crying, "Baby, please stay!" (Only when I walk away) She only love me when I walk away Call me on the phone, tell me, "Baby, please stay!" She only love me when I walk away I said, "Fuck you bitch, you don't care what you say

 

Vertaling

ow, meisje, dit spelletje speel je Je hoeft niet te stoppen tot je te ver gaan Dus, wat is een man als mij om te zeggen Met een kogel tot in mijn hart? Verdomme liefde, gaan we uit zo heet om zo koud Wat moet ik doen over dit verdomde liefde? Is deze shit gek of krankzinnig liefde? Ik denk dat dat de manier waarop we spelen. [Chorus:] Ze houdt me nu, ze houdt me niet Ze houdt me nu, maar alleen als ik loop weg Ze houdt me nu, ze houdt me niet Ze houdt me nu, maar alleen als ik loop weg. Wat is dat, baby, wat je zegt? Oorzaaku niet wilt branden deze fakkel Want ik zal het platbranden helemaal Platbranden til er niet niet meer. Verdomme liefde, hoe kwam het geluid krijg zo amped ?. Kwamen binnen is het dit verdomde liefde Is deze shit gek of krankzinnig liefde? Denk dat dat de manier waarop we spelen. [Chorus:] Ze houdt me nu, ze houdt me niet Ze houdt me nu, maar alleen als ik loop weg Ze houdt me nu, ze houdt me niet Ze houdt me nu, maar alleen als ik loop weg. Ooh, zo koud Ooh, zo koud. U moet de blik op zie jegezicht Baby als ik afmaken wat je begint Maar ik kan een woord dat je zegt niet horen Met een kogel tot in je hart. Verdomme liefde, hoe heeft deze shit uit mijn handen, liefde? Laid u om te rusten, zei je, verdomme liefde Krankzinnige Deze shit is, het is krankzinnig liefde Is dat niet de manier waarop we spelen? [Chorus:] Ze houdt me nu, ze houdt me niet Ze houdt me nu, maar alleen als ik loop weg Ze houdt me nu, ze houdt me niet Ze houdt me nu, maar alleen als ik loop weg. Ooh, zo koud Pas toen ik lopen Ooh, duskoud (Je houdt van me, niet?) Pas toen ik lopen Ooh, zo koud (Vertel me, je van me houdt, vind je niet?) Alleen als ik lopen. Ooh, zo koud Ooh, zo koud. Maar alleen als ik loop weg Maar alleen als ik loop weg (Je houdt van me, niet?) Maar alleen als ik loop weg Maar alleen als ik loop weg. [Chorus:] Ze houdt me nu, ze houdt me niet Ze houdt me nu, maar alleen als ik loop weg Ze houdt me nu, ze houdt me niet Ze houdt me nu, maar alleen als ik loop weg. Pas toen ik lopen Pas toen iklopen Wat moet ik doen over dit verdomde liefde? Wat moet ik doen? Alleen als ik lopen. (Hold-up, hold up) Pas toen ik lopen (Hold-up, hold up) Alleen als ik lopen. Ze houden me alleen als ik loop weg Bel me over de telefoon, vertel me, "Baby, blijf alsjeblieft!" (Alleen als ik lopen) Ze houden me alleen als ik loop weg Roepen, schreeuwen, bedelen, huilen, "Baby, blijf alsjeblieft!" (Alleen als ik lopen) Ze houden me alleen als ik loop weg Bel me over de telefoon, vertel me, "Baby, gelieveblijven! " (Alleen als ik lopen) Ze houden me alleen als ik loop weg Roepen, schreeuwen, bedelen, huilen, "Baby, blijf alsjeblieft!" (Alleen als ik lopen) Ze houden me alleen als ik loop weg Bel me over de telefoon, vertel me, "Baby, blijf alsjeblieft!" Ze houden me alleen als ik loop weg Roepen, schreeuwen, bedelen, huilen, "Baby, blijf alsjeblieft!" (Alleen als ik lopen) Ze houden me alleen als ik loop weg Bel me over de telefoon, vertel me, "Baby, blijf alsjeblieft!" Ze houden me alleen als ik loop weg Ik zei: "Fuck you teef, je doet nietschelen wat je zegt