Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Justin Timberlake Songtekst: Real Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Justin Timberlake - Real Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Real Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Justin Timberlake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter J van Justin Timberlake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Real Love .

Origineel

And I know no woman that could take your spot my... If I wrote you a symphony Just to say how much you mean to me (What would you do?) If I told you you were beautiful Would you date me on the regular? (Tell me would you?) Well baby I've been around the world But I aint seen myself another girl (like you) This ring here represents my heart But there is just one thing I need from you (saying I do) [Chorus] Because, I can see us holding hands Walking on the beach our toes in the sand I can see us on the country side Sitting in the grass laying side by side You can be my baby Let me make you my lady Girl you amaze me Ain't gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love (So don't give away) My love (So don't give away) My love (So don't give away) Ain't no other woman that could take your spot (My Love) (So don't give away) My love (So don't give away) My love (So don't give away) Ain't no other woman that could take your spot (My Love) My loooooooove, looooooove my loooove ohhhhh My loooove ohhhhh My loooove ohhhhh Now If I wrote you a love note And make you smile with every word I wrote (What would you do?) Would that make you wanna change your scene And wanna be the one on my team? (Tell me would you?) See what's the point in waiting anymore Cause girl I've never been more sure (That, baby it's you) This ring here represents my heart And everything that you been waiting for (Just saying I do) Yeah... [Chorus] Because, I can see us holding hands Walking on the beach our toes in the sand I can see us on the country side Sitting in the grass laying side by side You can be my baby Let me make you my lady Girl you amaze me Ain't gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love (So don't give away) My love (So don't give away) My love (So don't give away) Ain't no other woman that could take your spot (My Love) (So don't give away) My love (So don't give away) My love (So don't give away) Ain't no other woman that could take your spot (My Love) My loooooooove, looooooove my loooove ohhhhh My loooove ohhhhh My loooove ohhhhh [T.I.] Aight it's time to hit it J.T. I dunno why she hasitatin' for man Ay, shorty cool as a fan I'm on a new once again And still have fans from Peru to Japan Listen baby I don't wanna ruin your plan But if you got a man, try to lose 'em if you can Cause girls real wild throw hands up high When they wanna come and kick it with a stand up guy Check it - You don't wanna let the chance go by Cause you ain't been seen with a man so fly Baby France ain't so far, I can go fly Private, cause I handle mine B.I. They call me candle guy, simply because I am on fire I hate to have to cancel my vacation, so you can't deny I'm patient, but I ain't gonna try You don't come, I ain't gonna die Hold up - What you mean, you can't go, why? Me and you boyfriend we ain't no type You say you wanna kick it, when I ain't so high But baby you decide that I ain't your guy I ain't goin lie, I feel your space But I'll forget your face, I swear I will Same mark, same bullet anywhere I chill Just bring wit me a pair, I will [Chorus] I can see us holding hands Walking on the beach our toes in the sand I can see us on the country side Sitting in the grass laying side by side You can be my baby Let me make you my lady Girl you amaze me Ain't gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love (Looooooove) My love(Looooooove) My love(Looooooove) Ain't no other woman that could take your spot (My Love) (Looooooove) My love (Looooooove) My love (Looooooove) Ain't no other woman that could take your spot My loooooooove, looooooove My loooove , My loooove

 

Vertaling

En ik weet dat je geen vrouw ter plaatse zou kunnen nemen mijn ... Als ik schreef u een symfonie Gewoon om te zeggen hoeveel je voor mij betekenen (Wat zou jij doen?) Als ik je vertelde dat je mooi Zou u mij de datum op de reguliere? (Zeg me zou je?) Nou schatje, ik heb over de hele wereld Maar ik heb niet gezien ik een ander meisje (zoals jij) Deze ring is hier mijn hart Maar er is slechts een ding dat ik van u nodig hebben (zeg ik) [Chorus] Want, Ik zie ons hand in hand Wandelen op het strand onze tenen in het zand Ik zie ons op het platteland Zittend in het gras tot naast elkaar U kan mijn baby Laat mij u mijn dame Meisje je me verbazen Is het niet moet doen nothin gek Bekijk alle Ik wil dat je te doen is mijn liefde (Dus niet weggeven) Mijn liefde (Dus niet weggeven) Mijn liefde (Dus niet weggeven) Is geen andere vrouw dat uw plek (My Love zou kunnen nemen) (Dus niet weggeven) Mijn liefde (Dus niet weggeven) Mijn liefde (Dus niet weggeven) Is geen andere vrouw dat uw plek (My Love zou kunnen nemen) Mijn loooooooove,zooooo ohhhhh mijn loooove Mijn loooove ohhhhh Mijn loooove ohhhhh Nu Als schreef ik u een nota van de liefde En je glimlach met ieder woord dat ik schreef (Wat zou jij doen?) Zou dat te maken wilt u uw scènewisseling En wil het een op mijn team? (Zeg me zou je?) Zie wat is het punt in de wacht meer Oorzaak meisje Ik heb nog nooit zo zeker van (Dat, Baby It's You) Deze ring is hier mijn hart En alles wat je gewacht (Gewoon zeggen dat ik doen) Ja ... [Chorus] Want, Ik zie ons hand in hand Wandelen op het strand onze tenen in het zand Ik zie ons op het platteland Zittend in het gras tot naast elkaar U kan mijn baby Laat mij u mijn dame Meisje je me verbazen Is het niet moet doen nothin gek Bekijk alle Ik wil dat je te doen is mijn liefde (Dus niet weggeven) Mijn liefde (Dus niet weggeven) Mijn liefde (Dus niet weggeven) Is geen andere vrouw dat uw plek (My Love zou kunnen nemen) (Dus niet weggeven) Mijn liefde (Dus niet weggeven) Mijn liefde (Dus niet weggeven) Is het nietgeen andere vrouw dat uw plek (My Love zou kunnen nemen) Mijn loooooooove, zooooo ohhhhh mijn loooove Mijn loooove ohhhhh Mijn loooove ohhhhh [TI] Aight is het tijd om het te raken JT Ik weet niet waarom ze hasitatin 'voor de mens Ay, shorty koel als een fan Ik ben op een nieuwe weer En nog steeds zijn fans uit Peru naar Japan Luister schatje, ik wil niet om je plan te verpesten Maar als je een man, probeer dan te verliezen 'em als je kan Oorzaak meisjes echte wilde gooien handen omhoog Als ze willen komen en het van start met een stand up guy Check it - U wilt niet de kans te laten gaan door Want je wordt niet gezien met een man zo vliegen Baby Frankrijk is niet zo ver, ik kan vliegen gaan Prive, want ik greep mijn BI Ze noemen me kaars vent, gewoon omdat ik sta in brand Ik heb een hekel te hebben aan mijn vakantie te annuleren, dus je kunt niet ontkennen Ik ben geduldig, maar ik ga niet proberen is U hoeft niet te komen, ik ga niet sterven Hold up - Wat bedoel je, je niet kunt gaan, waarom? Me en je vriendje hebben we niet geen type U zegt dat u wilt schoppen, wanneer ik niet zo hoog is Maar schatje, je beslist dat ik niet uwkerel Ik niet ga liggen, ik voel je space Maar ik zal je gezicht vergeet, ik zweer dat ik zal Zelfde merk, zelfde bullet overal waar ik chill Gewoon doen wit me een paar, ik zal [Chorus] Ik zie ons hand in hand Wandelen op het strand onze tenen in het zand Ik zie ons op het platteland Zittend in het gras tot naast elkaar U kan mijn baby Laat mij u mijn dame Meisje je me verbazen Is het niet moet doen nothin gek Bekijk alle Ik wil dat je te doen is mijn liefde (Zooooo) Mijn liefde (zooooo) Mijn liefde (zooooo) Is geen andere vrouw dat uw plek (My Love zou kunnen nemen) (Zooooo) Mijn liefde (zooooo) Mijn liefde (zooooo) Is geen andere vrouw dat je ter plaatse zou kunnen nemen Mijn loooooooove, zooooo Mijn loooove, Mijn loooove